Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 13:37, 06 wrz 2015

Jana napisał(a)
a jaka to odmiana berberysa, bo akurat się rozglądam Aminka nigdy nie widziałam

Jana oj ze mnie kiepski pamiętacz nazw - nawet zbieram te metki ale nie mogę się zdyscyplinować do zapamiętania. W każdym razie jest z nowych odmian chyba z serii Dream ma w srodku zielone listki i to jego cecha charakterystyczna, ładny cały czas zmienia ubarwienie w sensie natężenia koloru

tu chyba to widać - ale to fota z maja

na razie jestem na etapie zamawiania tulipanów i innych i sama nie wiem które wybrać choć wiem że muszę mieć ciemne

zaświeciło słonko to na razie przerywam pisanko
Jana 13:51, 06 wrz 2015

mira napisał(a)

Jana oj ze mnie kiepski pamiętacz nazw - nawet zbieram te metki ale nie mogę się zdyscyplinować do zapamiętania. W każdym razie jest z nowych odmian chyba z serii Dream ma w srodku zielone listki i to jego cecha charakterystyczna, ładny cały czas zmienia ubarwienie w sensie natężenia koloru

tu chyba to widać - ale to fota z maja

na razie jestem na etapie zamawiania tulipanów i innych i sama nie wiem które wybrać choć wiem że muszę mieć ciemne

zaświeciło słonko to na razie przerywam pisanko
bardzo ładny i fajnie wyglądają na jego tle te różowe tulipany
kasiek 14:55, 07 wrz 2015

mira napisał(a)

Kasiu cieszę się że w moim kolorowym ogrodzie Ci się podoba, musimy kiedyś pogadać o komponowaniu bo mam dziury w pomysłach a miejsc wiele do zmian

pozdrawiam

My to koniecznie poodowiedzać się musimy
Tylko myslę że dopiero przyszły rok realny... Zaczełam właśnie rehabilitację i moją i córki która potrwa do listopada. Ale jak będziesz miała ochote to na przyszły maj możemy się u mnie spotkać A do Ciebie wpadnę odwiedzając teściów
Katkak 09:13, 09 wrz 2015

Proszę bardzo - oto zbliżenia moich skrzynek - półek . Tu zaraz po zrobieniu czyli listopad 2013.

a to już aktualne zdjęcia

miło mi, że Ci się podobają . Pozdrawiam Mireczko .
Katkak 09:42, 09 wrz 2015

Mira od pewnego czasu przeglądam
Twój wątek od początku i z każdą stroną utwierdzam się w przekonaniu, że Twój ogród jest jednym z moich ukochanych. Jest piękny, zadbany, ale ma w sobie tę odrobinę dzikości i tajemniczości, którą tak uwielbiam w ogrodach. Jestem dopiero na str. 150 więc jeszcze duuużo przyjemności przede mną . Pozdrawiam .
Jana 23:55, 10 wrz 2015

Zgadzam się z moją przedmówczynią, ja też lubię spacerować po Twoim ogrodzie , czyżby nowe prace w ogrodzie?
hanka_andrus 18:10, 12 wrz 2015

Mireczko, zaglądam [p dłuższym niebycie. Zostawiam pozdrowienia
mira 21:03, 12 wrz 2015

kasiek napisał(a)

My to koniecznie poodowiedzać się musimy
Tylko myslę że dopiero przyszły rok realny... Zaczełam właśnie rehabilitację i moją i córki która potrwa do listopada. Ale jak będziesz miała ochote to na przyszły maj możemy się u mnie spotkać A do Ciebie wpadnę odwiedzając teściów

Kasia zapraszam, często odwiedzasz teściów

u mnie ja wolę czerwiec niż maj - będzie ciekawie - fajnie mieć taką perspektywę - a jutro też mam gości od Krakowa

pozdrawiam
mira 21:12, 12 wrz 2015

Katkak napisał(a)
Proszę bardzo - oto zbliżenia moich skrzynek - półek . Tu zaraz po zrobieniu czyli listopad 2013.

a to już aktualne zdjęcia

miło mi, że Ci się podobają . Pozdrawiam Mireczko .

Bardzo dziękuję, to naprawdę super pomysł na ciekawe zagospodarowanie, ja mam tylko jedną paczkę i muszę ją tak wykorzystać
mira 21:17, 12 wrz 2015

Katkak napisał(a)
Mira od pewnego czasu przeglądam
Twój wątek od początku i z każdą stroną utwierdzam się w przekonaniu, że Twój ogród jest jednym z moich ukochanych. Jest piękny, zadbany, ale ma w sobie tę odrobinę dzikości i tajemniczości, którą tak uwielbiam w ogrodach. Jestem dopiero na str. 150 więc jeszcze duuużo przyjemności przede mną . Pozdrawiam .

Kasiu jakże mi miło czytać takie słowa. Nie przeglądaj do tyłu bo to już było, a ja stale urządzam ogród i dosadzam i dosadzam i zmieniam i czasami na oczy przejrzę - ot taki ogród zbieracza - musisz kiedyś do mnie zajechać to wtedy się przekonasz - blisko więc realne chyba

to sesja dla Ciebie

lubisz gadżety - kupiłam sobie kosz na produkcję próchnicy z liści brzozy których mam masę

pozdrawiam