Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje ukochane miejsce na ziemi

Moje ukochane miejsce na ziemi

Aneta1309 08:50, 15 cze 2016

agata19762 napisał(a)

Powiedz, że żartujesz ???
Nie masz róż ???

Ja mam mnóstwo...nie wyobrażam sobie ogrodu bez róż.

Moja ulubiona uwielbiam biały kolor również w ogrodzie.

Beatko poważnie są jeszcze n atym forum takie ogrody gdzie nie ma róż...jeszcze A ta biała to co to za róża bo o białych myślę.
Kawał roboty z tym przycinaniem za Tobą. Też zbierać po cięciu nie lubię ostatnio z dużymi worami foliowymi do buksów podchodziłam fakt że rozkładanie zajmowało czasami więcej czasu niż samo cięcie ale zbierać to ustrojstwo z kory brrr...
Pola 20:31, 15 cze 2016

Agatko, wszystko cudne, róże i powojniki powalają. Przybyło drzew, bez nich ogrody nijakie ja w moim małym też mam ich sporo. Dzięki że zajrzałaś buziaki zostawiam....
Kasik 09:08, 17 cze 2016

Zdjęcia pokazują ogrom pracy, No a warzywniak wzorcowy. U nas skrzyp wyłazi chyba z całej okolicy, Nigdy nie zrobię zdjęcia na warzywniaku, bo ciągle go porasta.

Róża na pniu- obłędna. Ten kolor kończący płatek przecudnie podkreśla i rysuje kwiat. Super to wygląda. Jest tak delikatna, a to zaznaczenie innym odcieniem- zachwycona jestem.
agata19762 15:47, 18 cze 2016

Aneta1309 napisał(a)

Beatko poważnie są jeszcze n atym forum takie ogrody gdzie nie ma róż...jeszcze A ta biała to co to za róża bo o białych myślę.
Kawał roboty z tym przycinaniem za Tobą. Też zbierać po cięciu nie lubię ostatnio z dużymi worami foliowymi do buksów podchodziłam fakt że rozkładanie zajmowało czasami więcej czasu niż samo cięcie ale zbierać to ustrojstwo z kory brrr...

Anetko ta biała róża to White Meidiland

Polecam

elzbieta_g 19:53, 18 cze 2016

twój warzywniak jeszcze kiedys mnie powalił perfekcją, ale wpisu nie zostawiłam bo jak się zaloguję to forum pochłonie mnie co najmniej na godzinę
wiem ile pracy potrzeba by jarzynki wyhodować, ja po spałzowałam jak wróciłam do pracy
brawo TY
Mala_Mi 00:39, 21 cze 2016

lepiej???
Milka 06:08, 21 cze 2016

Jestem pod wrazeniem, jest pieknie i cieszy to, źe kochasz juz swój ogrod. Bialy powojnik i dekoracje wkolo domu odlotowe, gratuluje
agata19762 08:32, 21 cze 2016

Pola napisał(a)
Agatko, wszystko cudne, róże i powojniki powalają. Przybyło drzew, bez nich ogrody nijakie ja w moim małym też mam ich sporo. Dzięki że zajrzałaś buziaki zostawiam....

Miło Cię widzieć
W ubiegłym roku kupiłam glediczję, pięknie się przebarwiają listki. Polecam

agata19762 08:34, 21 cze 2016

Kasik napisał(a)
Zdjęcia pokazują ogrom pracy, No a warzywniak wzorcowy. U nas skrzyp wyłazi chyba z całej okolicy, Nigdy nie zrobię zdjęcia na warzywniaku, bo ciągle go porasta.

Róża na pniu- obłędna. Ten kolor kończący płatek przecudnie podkreśla i rysuje kwiat. Super to wygląda. Jest tak delikatna, a to zaznaczenie innym odcieniem- zachwycona jestem.

Kasiu miło Cię widzieć

agata19762 08:38, 21 cze 2016

elzbieta_g napisał(a)
twój warzywniak jeszcze kiedys mnie powalił perfekcją, ale wpisu nie zostawiłam bo jak się zaloguję to forum pochłonie mnie co najmniej na godzinę
wiem ile pracy potrzeba by jarzynki wyhodować, ja po spałzowałam jak wróciłam do pracy
brawo TY

Ela ostatni rok taki duży warzywnik.
Wysiadam z plewieniem. Warzywnik plus wszystkie rabaty jest tego sporo.