Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje ukochane miejsce na ziemi

Moje ukochane miejsce na ziemi

agata19762 08:10, 08 kwi 2017

Milka napisał(a)
Jeśli cię to pocieszy, nawet kicha z pogodą u mnie, deszcz, buro, wczoraj niby grad ze śniegiem, a ja przed pracą, jak idiotka w deszczu latałam i róże nawoziłam i jednoroczne siałam
Cmokam, oby wszystko było dobrze, wiem...ciężko, wiem, my sobie, ale wyjdzie słońce

Kochana jesteś Irenko.
Nadal mieszkamy w szpitalu.
Teraz mnie coś dopadło. Chyba złapałam coś od dzieci.
Richie 00:02, 09 kwi 2017

Jestem z rewizytą a tu się dowiaduję o problemach zdrowotnych dzieci.
Życzę więc poprawy zdrowia i ciepło pozdrawiam
Zana 09:25, 09 kwi 2017

Uwielbiam sasanki, ale ich nie mam. Czy one są trudne w uprawie? Coś mi się kojarzy, że liście im zanikają po kwitnieniu, muszę chyba sprawdzić.

Wracajcie jak najszybciej zdrowi do domku. Życzę, żebyś mogła nacieszyć się wiosną w ogrodzie.
agata19762 16:31, 09 kwi 2017

Richie napisał(a)
Jestem z rewizytą a tu się dowiaduję o problemach zdrowotnych dzieci.
Życzę więc poprawy zdrowia i ciepło pozdrawiam

Miło Cię widzieć

Bardzo dziękuję !!!
agata19762 16:43, 09 kwi 2017

Zana napisał(a)
Uwielbiam sasanki, ale ich nie mam. Czy one są trudne w uprawie? Coś mi się kojarzy, że liście im zanikają po kwitnieniu, muszę chyba sprawdzić.

Wracajcie jak najszybciej zdrowi do domku. Życzę, żebyś mogła nacieszyć się wiosną w ogrodzie.

Aniu naaaaaareszcie w domu.
Jestem padnięta...
Nie mam sił na nic.
Wszystko mnie boli, ręce, nogi, plecy, głowa ...dokładnie jak przy grypie.

Dom trzeba ogarnąć.
Nawet do mnie nie dociera, że za tydzień święta.

Jutro do pracy. Czeka mnie ciężki tydzień.

Sasanki uwielbiam w każdej fazie. Są bezproblemowe. Przynajmniej u mnie dobrze rosną. Rosiewają się.

Jeśli chcesz wyślę Ci kilka nowych, dzieciaczków.

Mam takie.

Zana 17:46, 09 kwi 2017

Ach śliczne te dzieciaczki. Na te fioletowe bym się pisała, ale to dopiero gdzieś w maju, jak się ogarnę z bajzlem wykopkowym.

Dobrze, że już w domu jesteście. Świętami się nie przejmuj, ja też przepracowana jestem i powiedziałam, że w tym roku na święta nic nie robię. Lajtowo będzie i już! Ważniejsze jest czasami razem rodzinnie poleniuchować i pogadać niż stać przy garach a potem padać na pysk.
Bogdzia 21:33, 09 kwi 2017

Dobrze ze juz w domu jestes. Kwitnace kwiatki sił Ci dodadza.
olaw 21:49, 09 kwi 2017

Agatko zdrówka dla Twoich dzieciaczków a dla Ciebie zdrówka i wytrwałości...

Muszę się od Ciebie nauczyć "robić" kompost, mój już ma ze dwa lata i dalej się nie nadaje...

A ja bym się mogła na sasankę załapać? Mogę odrobić w ogrodzie lub coś na wymianę przywiozę

agata19762 08:21, 10 kwi 2017

Zana napisał(a)
Ach śliczne te dzieciaczki. Na te fioletowe bym się pisała, ale to dopiero gdzieś w maju, jak się ogarnę z bajzlem wykopkowym.

Dobrze, że już w domu jesteście. Świętami się nie przejmuj, ja też przepracowana jestem i powiedziałam, że w tym roku na święta nic nie robię. Lajtowo będzie i już! Ważniejsze jest czasami razem rodzinnie poleniuchować i pogadać niż stać przy garach a potem padać na pysk.

Sasanki masz zaklepane. Przypomnij się w maju.

Też bym tak chciała mam na myśli święta. Mam dużą rodzinę i u mnie to chyba nie przejdzie. Musiałabym wyjechać czytaj uciec.razem z eMem i dziećmi oczywiście.

Mój trawnik wygląda jak łąka.

agata19762 08:22, 10 kwi 2017

Stokrotki na studni do kolekcji.