Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje ukochane miejsce na ziemi

Moje ukochane miejsce na ziemi

Bogdzia 21:43, 28 mar 2017

Agata stokrotki cudne jedne i drugie. Przeszłam sporo stron i podziwiam bo masz pięknie i nawet teraz jak do pracy poszłas.
Milka 12:01, 29 mar 2017

agata19762 napisał(a)

Irenko to dopiero jedna rabata...jeszcze kilka do ogarnięcia. Jutro wolne więc plany ogrodowe.

Wczoraj kupiłam 4 ciemierniki w obi na przecenie 5.38 zł.szt

Bardzo mnie to cieszy.

Ale super cena wiem, że masz tej roboty, to samo u mnie, nie wiem, ale mam wyjatkowe tyły w tym roku.
23:10, 02 kwi 2017
Porządki u Ciebie Agatko,że aż miło tym bardziej,ze pracujesz i nie masz tak czasu na ogród.
Czytam o nożycach akumulatorowych.
Fajnie,ze jesteś zadowolona,moje gardenowskie nie za bardzo,miziają bardziej jak tną.Przestałam ich używać.
Myślę teraz o nożycach Stihl i się zastanawiam między Bosch a Stihl.Szkoda,że w sklepie nie można sprawdzić jak tną
agata19762 19:43, 03 kwi 2017

Bogdzia napisał(a)
Agata stokrotki cudne jedne i drugie. Przeszłam sporo stron i podziwiam bo masz pięknie i nawet teraz jak do pracy poszłas.

Bożenko miło Cię widzieć
Kolejne stokrotki kupione.
Ciężko mi wszystko pogodzić.
Obowiązki domowe i ogrodowe...sporo tego.

agata19762 19:47, 03 kwi 2017

A co powiecie na takie???
Posadziłam do donic na tarasie.

agata19762 22:14, 03 kwi 2017

Milka napisał(a)

Ale super cena wiem, że masz tej roboty, to samo u mnie, nie wiem, ale mam wyjatkowe tyły w tym roku.

Irenko takie ciemierniki zakupiłam
Pierwszy raz od pięciu lat mam takie ogrodowe zaległości.

agata19762 22:18, 03 kwi 2017

Najbardziej cieszy mnie zakup takich.

agata19762 22:34, 03 kwi 2017

Aniaaa napisał(a)
Porządki u Ciebie Agatko,że aż miło tym bardziej,ze pracujesz i nie masz tak czasu na ogród.
Czytam o nożycach akumulatorowych.
Fajnie,ze jesteś zadowolona,moje gardenowskie nie za bardzo,miziają bardziej jak tną.Przestałam ich używać.
Myślę teraz o nożycach Stihl i się zastanawiam między Bosch a Stihl.Szkoda,że w sklepie nie można sprawdzić jak tną

Witam Cię Aniu
Nożyce są wspaniałe.
Tnę wszystko co popadnie.
Ostatnio ciachałam trawy tzn rozplenice, lawendę, kostrzewy i berberysy. Praca zdecydowanie szybciej ucieka.
Bardzo polecam !!!

Obecnie prace ogrodowe poszły w odstawkę.
Jestem z Synkiem w szpitalu. Drugie zapalenie płuc w ciągu miesiąca.

W czwartek wizyta w innym szpitalu z Córką 15 lat na konsultację ortopedyczną...martwica kości.
Czasem nie mam już sił...
21:43, 04 kwi 2017
Agatko przykro mi,że tyle przeciwności losu Was spotyka.
Przesyłam pozytywne myśli i dobre fluidy by wszystko ułożyło się po Waszej myśli jak najlepiej,by Dzieciaczki nie chorowały.
Dużo sił Ci życzę Agatko...
paola1a 22:45, 04 kwi 2017

Jakie wesołe te Twoje stokrotki, ja tylko białe kupiłam ale te najbardziej mnie urzekły A na wyprzedaż ciemierników w Obi też się załapałam- kupiłam te same ale u mnie wczoraj były jedynie po złotówce. Wzięłam 16 sztuk, a dziś wysłałam męża po kolejne ale już ani sztuki nie było- nie wiem czemu od razu nie wzięłam wszystkich za tak śmieszną cenę
Życzę dużo słoneczka w ogrodzie i zdrówka w domku