Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje ukochane miejsce na ziemi

Moje ukochane miejsce na ziemi

Mala_Mi 00:20, 06 kwi 2017

Kicha z tymi chorobami ....
lojalna_ 08:25, 06 kwi 2017

Dużo pracy masz za sobą rabaty czysciutenkie . Stikrotki i ciemierniki piękne.

Agatko juz koniec z tymi szpitala mi buxiaki przesyłam i dobre myśli.
agata19762 10:00, 06 kwi 2017

Pszczelarnia napisał(a)

Stokrotki niesamowite w tej swojej bieli. I ja nie narzekam na rośliny z O. - ma często rzeczy inaczej nieosiągalne dla mnie.

Witaj Ewa
Mam podobnie...3 małe szkółki w okolicy. Ceny kosmos.
W marketach często są wyprzedaże. Ostatnio kupiłam okazyjnie stokrotki różowe 0.88zł. i goździki 1.78 zł.

Milka 10:10, 06 kwi 2017

Trzymam kciuki, aby wszystko minęło, aby nastał czas spokoju. Zycie raz daje szczęście, raz kopa, ale potem mija i jest równowaga, ale rozumiem, że cięzko i pisanie sobie, a Twoje samopoczucie swoje, no bo jak ma być lekko.
Dobrze, że wiosna i choć kwiatki cię cieszą
agata19762 10:56, 06 kwi 2017

Aniaaa napisał(a)
Agatko trzymam kciuki by Natka stanęła na nóżki,będę jutro myśleć o Was.
I jak najszybciej pożegnajcie się ze szpitalem.
Kubusiowi też zdrówka życzę,biedactwo.

Przesyłam uściski.

Aniu w szpitalu zostajemy z Kubiusiem do niedzieli ...a potem się okaże co dalej. Dzisiaj kolejne badania.

U nas ochłodzenie i deszcz.
Nawet nie wiem co tam w ogrodzie. Zapewne się zieleni.

W sobotę zaczynały kwitnąć sasanki.
Bardzo fajnie wyglądają takie puchatki. rozsiewają się i te maleństwa też kwitną.

agata19762 10:56, 06 kwi 2017

Sasanki puchatki

agata19762 15:10, 07 kwi 2017

lojalna_ napisał(a)
Dużo pracy masz za sobą rabaty czysciutenkie . Stikrotki i ciemierniki piękne.

Agatko juz koniec z tymi szpitala mi buxiaki przesyłam i dobre myśli.

Jola ogród zaniedbany bardzo. Hortki nie przycięte. Już puszczają listki.
Krzewy nie przycięte. Byliny suche straszą na rabacie.
Trawnik nie grabany po zimie.
Nawet się nie nakręcam, bo nie przeszkoczę wiele rzeczy. Jestem szósty dzień w szpitalu.

Wczoraj wdepłam do domu tylko na pół godziny przepakować torbę z ciuchami.

Szybki obchód po ogrodzie.
Drzewa i krzewy puszczają listki. Kwitną hiacynty, pierwiosnki, narcyze. Zaczynają tulipany i magnolie.
Szczególnie cieszą mnie magnolie. W ubiegłym roku kupiłam dużo i wszystkie startują.
agata19762 17:37, 07 kwi 2017

Milka napisał(a)
Trzymam kciuki, aby wszystko minęło, aby nastał czas spokoju. Zycie raz daje szczęście, raz kopa, ale potem mija i jest równowaga, ale rozumiem, że cięzko i pisanie sobie, a Twoje samopoczucie swoje, no bo jak ma być lekko.
Dobrze, że wiosna i choć kwiatki cię cieszą

Irenko życie mnie nie rozpieszcza ...faktycznie...są tacy, co mają jeszcze gorzej.
Chore, niepełnosprawne dzieci. U mnie to chwilowe przejściowe. Tak sobie tłumaczę. Od pewnego czasu żyję tylko dniem dzisiejszym. Nic nie planuję. To też nie dobrze.

Kolejny zimny dzień. Rano tylko 1na plusie. Śnieg na przemian z deszczem. Wszystko mi jedno i tak siedzę w szpitalu.
leon60 17:39, 07 kwi 2017

Trzymaj się kochana :***
Milka 17:52, 07 kwi 2017

Jeśli cię to pocieszy, nawet kicha z pogodą u mnie, deszcz, buro, wczoraj niby grad ze śniegiem, a ja przed pracą, jak idiotka w deszczu latałam i róże nawoziłam i jednoroczne siałam
Cmokam, oby wszystko było dobrze, wiem...ciężko, wiem, my sobie, ale wyjdzie słońce