Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje ukochane miejsce na ziemi

Moje ukochane miejsce na ziemi

Milka 10:32, 05 kwi 2017

Kwiatuchy super biedna jesteś, problemy zdrowotne dzieciaczków, to najgorsza rzecz, trzymam kciuki by wszystko wróciło do normy
Pola 10:41, 05 kwi 2017

Agatko, porządek w ogrodzie wzorowy, stokrotki boskie wcale się nie dziwię, że musiałaś je kupić. Ciemierniki dorodne, u mnie ich nie ma bo nie mogę na nietrafić w ogrodniczym
agata19762 13:42, 05 kwi 2017

Aniaaa napisał(a)
Agatko przykro mi,że tyle przeciwności losu Was spotyka.
Przesyłam pozytywne myśli i dobre fluidy by wszystko ułożyło się po Waszej myśli jak najlepiej,by Dzieciaczki nie chorowały.
Dużo sił Ci życzę Agatko...

Aniu dziękuję za ciepłe słowo
Ostatnio jakoś ciężko...czasem nie mam sił na nic. Staram się normalnie żyć. Nie szkodzę innym i nie życzę źle nikomu.
Dlaczego tak ???

agata19762 16:58, 05 kwi 2017

paola1a napisał(a)
Jakie wesołe te Twoje stokrotki, ja tylko białe kupiłam ale te najbardziej mnie urzekły A na wyprzedaż ciemierników w Obi też się załapałam- kupiłam te same ale u mnie wczoraj były jedynie po złotówce. Wzięłam 16 sztuk, a dziś wysłałam męża po kolejne ale już ani sztuki nie było- nie wiem czemu od razu nie wzięłam wszystkich za tak śmieszną cenę
Życzę dużo słoneczka w ogrodzie i zdrówka w domku

Fajnie Cię widzieć.
Wiele osób narzeka na markety i rośliny tam sprzedawane.
Osobiście kupiłam w obi mnóstwo roślin w super cenach. Min magnolie, hortensje, przeróżne iglaki, bukszpany, i wiele wiele innych.
Wszystko rośnie i ma się całkiem dobrze.

Słoneczko w ogrodzie jest. Wczoraj padał deszcz. Od poniedziałku od rana nie widziałam swojego ogrodu.
Nawet nie wiem co kwitnie
Pszczelarnia 17:01, 05 kwi 2017

agata19762 napisał(a)

(...)

Stokrotki niesamowite w tej swojej bieli. I ja nie narzekam na rośliny z O. - ma często rzeczy inaczej nieosiągalne dla mnie.
agata19762 17:05, 05 kwi 2017

Milka napisał(a)
Kwiatuchy super biedna jesteś, problemy zdrowotne dzieciaczków, to najgorsza rzecz, trzymam kciuki by wszystko wróciło do normy

Irenko Kubuś ma zapalenie płuc i obustronne zapalenie uszu. Na szczęście badanie serca jest ok. Dobrze, że nie wariuje przy tych chorobach.

Jutro konsultacja ortopedyczna w Rzeszowie. Martwię się o Natkę. Dopiero miała 2 operacje prawej nogi po ciężkim złamaniu na lodowisku. Długa rehabilitacja nauka chodzenia. Rok wycięty z życiorysu. Indywidualne nauczanie.
Nie wiem co nas czeka...
Na razie mieszkamy w szpitalu.

Fotki pierwiosnków z soboty.

agata19762 17:11, 05 kwi 2017

Pola napisał(a)
Agatko, porządek w ogrodzie wzorowy, stokrotki boskie wcale się nie dziwię, że musiałaś je kupić. Ciemierniki dorodne, u mnie ich nie ma bo nie mogę na nietrafić w ogrodniczym

Jolu bardzo się cieszę, że mam w pobliżu O. od lutego pracuję w L.M. to na bieżąco mam dostęp do fajnych roślin czy promocji. Z neta nie korzystam jeśli chodzi o zakup roślin.
Muszę widzieć na żywo.
Nie kupuję kota w worku.

agata19762 17:11, 05 kwi 2017

18:35, 05 kwi 2017
Agatko trzymam kciuki by Natka stanęła na nóżki,będę jutro myśleć o Was.
I jak najszybciej pożegnajcie się ze szpitalem.
Kubusiowi też zdrówka życzę,biedactwo.

Przesyłam uściski.
Mala_Mi 00:20, 06 kwi 2017

Kicha z tymi chorobami ....