Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu

Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu

Milka 12:44, 05 wrz 2015

Macham weekendowo jakieś fotki wstawiaj
aga_pe 15:29, 05 wrz 2015

Irenko, nie wiem jak sie nazywam....weekend znów mam pracujący. Ogród to obraz nędzy i rozpaczy. Jeszcze nigdy nie miałam takich strat. Żadna rabata nie wygląda dobrze
I q dalszym ciągu chatę mam rozgrzebaną. Nie wiem kiedy to ogarnę...
Kasia73 18:59, 05 wrz 2015

Aga nie wiem czy to pocieszające ale może Doda Ci mocy nie tylko Ty tak masz z remontem to mój 3 rok z planu pięcioletniego. Bywa że jestem bardzo zniechęcona... I mam ochotę uciec gdzie pieprz rośnie.
Aktualnie wściekła bo w wakacyjne upały nie zrobiłam prawie nic a w wakacje zazwyczaj działam najwięcej. Pieniądze również podlegają odpływom i przypływom niestety. Ale cieszę się każdą zrobioną pierdołą w domu i w ogrodzie.

Twoje mebelki wyglądają bardzo ciekawie a programu o którym pisze Milka nie znam
aga_pe 19:22, 05 wrz 2015

Również nie słyszałam o tym programie wcześniej.
Kasiu, ja również jestem bardzo zniechęcona. Miałam mnóstwo planów remontowych w domu ii ogrodzie. Niestety nie mam wsparcia i to mnie dołuje najbardziej. Samemu niestety niektórych rzeczy nie idzie ogarnąć. Ale to nie temat na to forum
Milka 18:01, 10 wrz 2015

Na pocieszenie i ja dodam, ze wszyscy cos mamy, nic w upaly nie robilam, tylko podlewalam, tez bajzel, ale olewam to, zrobie jak znajde czas, remonty u nas tez na domku i domu, w domu bajzel, czasu ciagle brak, dlatego nie jade pod Iglice, nie mam w planie zakupow, zarznieta jestem finansowo, a ponadto bede w pracy a potem od razu do robot budowlanych, nastroj tez nijaki, wiec towarzysko sie nie nadaje, buziaki i trzymaj sie i tak jestes bardzo dzielna bez tego wsparcia
Milka 18:01, 10 wrz 2015

Tez dubel, cos nie tak na forum
aga_pe 18:11, 10 wrz 2015

Haha...ja to Cię wyczułam. Przed chwilką weszłam na forum . Też nie mam w planach zakupów, ale towarzysko sie chciałam spotkać z równie zakręconymi osobami
Teraz na bukszpanu czekam. Muszę wymienić te, które padły od suszy. Tylko niech jeszcze trochę deszczu spadnie.

To spotkanie jakieś zorganizujemy na wiosnę. Może jakoś do tego czasu poogarniamy większość spraw. Przyjedziesz znów na rybkę, albo my do Ciebie przyjedziemy
Buziaki
Milka 18:38, 10 wrz 2015

Wy do mnie chyba w koncu wyleze z bajzlu to jedz Agus, pogadasz z dziewczynami. Mnie tylko trawnik padl, reszta uratowana, ale pada i juz zielenieje, rodki mi kwitna
aga_pe 18:57, 10 wrz 2015

Zobaczę czy wstanę . Młody raczej zostanie na weekend w domu. Ale od rana może wyskoczę
Milka 06:46, 13 wrz 2015

I co bylaś?