Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu

Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu

Milka 18:13, 15 sie 2015

polinka napisał(a)

Oj i mi to się marzy

U ciebie juz praktycznie nna finiszu
Milka 18:13, 15 sie 2015

aga_pe napisał(a)
To jesteśmy w jednej "bandzie" hehehe
U mnie wiatr szaleje i grzmi. Może w końcu deszcz przywieje

Niewiele popadało ale dalej grzmi i wisi ciemne niebo.
aga_pe 18:21, 15 sie 2015

Milka napisał(a)

Myślę, że u mnie zejdzie z tydzień, może dwa. Po pracy będę grzebać. A już planuję na przyszły rok remont łazienki. To już wyższy koszt będzie. Jak popada, to ogród wymaga też zainteresowania
Milka 19:11, 15 sie 2015

To zrob lazienke dizajnowska, mniejsze koszty i wiekszy efekt, nie rob tradycyjnie, jest taki program angielski, na Domo, gdzie przy małym budzecie cuda tworza i taki tam pan Pirs doradza, jestem tym zachwycona, mnie ostatnio szlifowany i wybarwiany beton zachwyca. Wiem, ze w nowym domu zadnych kafli nie chce
aga_pe 19:19, 15 sie 2015

Milka napisał(a)
To zrob lazienke dizajnowska, mniejsze koszty i wiekszy efekt, nie rob tradycyjnie, jest taki program angielski, na Domo, gdzie przy małym budzecie cuda tworza i taki tam pan Pirs doradza, jestem tym zachwycona, mnie ostatnio szlifowany i wybarwiany beton zachwyca. Wiem, ze w nowym domu zadnych kafli nie chce

Tak bym właśnie chciała. I tak jak Ci ostatnio mówiłam, odchodzę od intensywnych kolorów. I maluję ściany wapnem. Szafy w kuchni pomalowałam tak

I mam małym kosztem odświeżone graty
Milka 19:24, 15 sie 2015

Extra,!!
Kiedys tez wapnem malowano, jest trwale, moj mur juz 18 lat wytrzymuje, tez wapnem malowany, a tam gdzie farba odpryskuje i murki wkolo domu do szkifowania i malowania, teraz chlodniej, to moze szybciej pójdzie
aga_pe 19:32, 15 sie 2015

Właśnie. A ja sobie ułatwiam i gotowe w wiadrze kupuję. Podglądnęłam pomysł wapnowanej ściany u koleżanki, która ma stary dom pięknie urządzony. W takich pomieszczeniach zupełnie inaczej się oddycha
polinka 21:58, 15 sie 2015

Milka napisał(a)

Ha, ha Irenko cały tył, czyli część gospodarczą mam jeszcze do remontu A gdzie elewacja, kostka...Nie wiem czy 5 lat nam wystarczy
polinka 22:00, 15 sie 2015

aga_pe napisał(a)
Właśnie. A ja sobie ułatwiam i gotowe w wiadrze kupuję. Podglądnęłam pomysł wapnowanej ściany u koleżanki, która ma stary dom pięknie urządzony. W takich pomieszczeniach zupełnie inaczej się oddycha

Czy taka ściana wapnowana się nie brudzi? Tzn. jak się dotkniesz nie zostaje biały ślad na ubraniu itd.?
aga_pe 23:48, 15 sie 2015

No właśnie nie, wszyscy mnie przed tym ostrzegali, ale nie jest źle. Może to z wiaderka jest trochę inne?