Witaj Aga, wpadłam do Ciebie z rewizytą i widzę, że masz fajne pomysły na swój ogród. Jak poszukam moich starych zdjęć to wrzucę do mojego wątku, zobaczysz jak pływaliśmy w błocie

Widok nieziemski, więc nie przejmuj się niczym i walcz do tej 22:00 (masz jakiś sposób na komary???) Teraz jest cudnie, można pracować do wieczora i nie gryzą, bo jeszcze śpią skubane. Ja mam dwa rowy wokół działki i one się tam lęgną, nie mam na nie sposobu niestety. Tam gdzie mokro zjadają nas żywcem.
Bardzo podoba mi się pomysł ze świerkami serbskimi. Mam tylko dwa niestety w moim ogrodzie, ale jak je porównuję do innych są najładniejsze i co ważne nie mają ochojników. Te zwykłe "od cioci" są usiane nimi. Będą pięknie zasłaniały ten budynek sąsiada. Ale najbardziej podoba mi się zdjęcie z rabatą wokół której masz poukładane cegły na obrzeżu. Jaki fajny pomysł! U nas rozebrali stary dom, albo się rozleciał sam nie wiem, chyba się zapytam, czy mogę trochę pozbierać tak mi się to podoba. Masz rysunek działki i domu na niej? Zawsze łatwiej spojrzeć "z góry".
Będę wpadać do Ciebie, tymczasem życzę dobrej pogody na Święta i wszystkiego naj.
borówcowy-raj