Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Viola 13:51, 10 lis 2013

ewa004 napisał(a)

Proszę jaka cwaniara
Ale koleżanek się dorobiłam

No właśnie, a ja słyszałam, ze to przyjazne forum! To tak witacie nową na forum? Że data zalogowania? To jakas dyskryminacja. Normalnie zrobimy casting i już. Wspłóczuje Sebkowi takich "koleżanek", jak my. Ile to się chłopak głupot naczyta. Ale niech wie, że wartościowy jest chłop i zdatny. .... A wątek żyje swoim życiem, ha, ha
eliza3 14:51, 10 lis 2013

Sebuś, wczoraj nie doczekałam, a dzisiaj tyle wpisów Gratulacje tysiączkowe i aby Twój ogród piękniał z kolejnym tysiącem i z nowym sezonem ogrodowym

Urszulla 15:20, 10 lis 2013

Sebek szampańska okazja więc składam ogromne gratulacje

Joku 15:54, 10 lis 2013

Bardzo lubię wpadać do ciebie. Zawsze tu wesoło i tłoczno. Z przyjemnością poczytam kolejne tysiące wpisów. O stronach nie wspomnę. Gratuluję.
Magda70 16:10, 10 lis 2013

I nie doczekałam wczoraj szampana...padłam przed 24-tą
Ale dziś zostawiam gratki nasz kolejna skarbnico wiedzy

Sebek 21:45, 10 lis 2013

Dzięki

Właśnie wróciłem z Bonarki i wiecie co? Święta!!!! Wszędzie lampki, choinki, girlandy i iluminacje Także ten hotel w Londynie co pokazała Marta to naprawdę skromnie wypadł przy tej galerii
Zielona 21:50, 10 lis 2013

Sebek napisał(a)
Dzięki

Właśnie wróciłem z Bonarki i wiecie co? Święta!!!! Wszędzie lampki, choinki, girlandy i iluminacje Także ten hotel w Londynie co pokazała Marta to naprawdę skromnie wypadł przy tej galerii

Sebek - bo ten hotel uchodzi za dobry to może nie wypada... ale w centrum szaleństwo... Kojarzysz zapewne, jak zimą w Polsce powstają sezonowo sklepy z ciepłymi czapkami i szalikami? Tutaj widziałam całą masę sklepów z szyldem "all I want for Christmas"... wypełnionych wszystkim, co tylko można wymyślić na Święta... Ciekawe, czy i u nas takie się zaczną pojawiać...
Sebek 22:03, 10 lis 2013

U nas jest taki jeden sklep - nazywa się Kameleon Chyba dlatego, że zawsze zmienia się pod wpływem świąt - teraz pewnie znów zaczną wystawiać choinki Co chwilę zmieniają wystrój - później będą dekoracje sylwestrowe, walentynkowe, wielkanocne, komunijne, itd Ale lubię tam kupować, bo mają dość dobre ceny
Zielona 22:05, 10 lis 2013

Sebek napisał(a)
U nas jest taki jeden sklep - nazywa się Kameleon Chyba dlatego, że zawsze zmienia się pod wpływem świąt - teraz pewnie znów zaczną wystawiać choinki Co chwilę zmieniają wystrój - później będą dekoracje sylwestrowe, walentynkowe, wielkanocne, komunijne, itd Ale lubię tam kupować, bo mają dość dobre ceny

Haha! dobre! Świetna nazwa dla takiego sklepu. Ale nie mów mi, że Ty już jakieś ozdoby kupujesz...?
Madzenka 22:31, 10 lis 2013

Sebciu a co porabiałeś w Bonarce?