Sebek praca Cię dzisiaj chyba kocha. Prace ogrodowe były, domowe też i jeszcze teraz rozrywamy Cię tutaj Ustawiam się w kolejce po pomoc na moim wątku w sprawie adoptowanego buksika.. Dałbyś jeszcze radę zerknąć
W końcu mamy dziś Dzień Kobiet !
Raczej niemożliwym jest, by trafić do każdej z osobna, więc składam życzenia tu
Z okazji Dnia Kobiet chciałem Wam życzyć przede wszystkim dużo zdrówka i szczęścia, uprzejmości ze strony innych, uśmiechu każdego dnia oraz żeby Wasze rabaty zawsze wyglądały pięknie
Mam tawuły i sobie je bardzo chwalę - są bezproblemowe i ładnie wyglądają nawet teraz, bo pojawiają się już zalążki liści.
Mariken też w sumie mógłby być, ale wydaje mi się on za mały na tak dużą powierzchnię - chyba, że kupisz duży okaz lub właśnie trzy
Możesz zamienić żurawki, jednak wyróżniłbym to drzewo właśnie bordowym kolorem - świetnie by tam pasował - a berberysy kosztują teraz tyle co żurawki, są mniej wymagające i nie ma ryzyka, że je zjedzą opuchlaki
Lawenda rośnie jako duży krzaczek, więc bardziej poleciłbym właśnie te turzyce - lub odmianę "Amazon Mist"
Sebek no i co ja mam Ci napisać? bardzo, bardzo Ci dziękujęzrobię tak jak piszesz, jak nie będzie Penduli kupię 3 marikeny, pod to żurawki a do tawuł turzycę
u mnie nie mam problemu z żurawkami, ładnie mi wszystkie rosną i robali braktfu tfu
Miłej niedzieli życzę i na foty czekam
PS. Popatrzałam właśnie na tą odmianę Amazon którą mi poleciłeś- i to jest to
Widzę, że Danusia zamknęła wątek zakupowy, ale pamiętam, że Ty jesteś nieźle w tym oblatany. Może masz w swoich zasobach namiary na sklep z donicami? Szukam takich słupków-prostopadłościanów, coś takiego jak ma Danusia czy teraz Sylwia czy Marzenka. Chodzi mi o to, żeby nie byłe ścięte ku dołowi, czyli takie trapezowe, tylko na planie kwadrata. I żeby nie kosztowały 200zł sztuka, tylko 100 Da się? Ja nic w necie poniżej 200zł nie znalazłam