Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

gierczusia 22:34, 28 mar 2014

Sebek napisał(a)
Szukałem tej aplikacji i nie znalazłem.... Trudno

Chciałem zameldować, że dzisiaj trawnik trafił pod nóż i już prawie skończyłem całość kantów...Od razu lepiej Do tego rabaty dostały kompost po całości. Przesiewanie przez skrzynkę jest wykańczające, jednak świetnie wpływa na triceps i wygląd kompostu, który potraktowany w ten sposób prezentuje się niezwykle estetycznie Teraz idę Was poodwiedzać, a potem poćwiczyć z Ewką

Chłopie .. Ty już miałeś ćwiczenie z kompostem .. Jeszcze Ewki Ci się zachciewa ??
Sebek 22:45, 28 mar 2014

Nooooooo Ja jak się mam dobić, to do końca Ale co dziwne podczas tego treningu męczę się, ale nie chcę przestać.... A jak skończę to dostaję zastrzyku energii
Macham
Madzenka 23:05, 28 mar 2014

Sebek napisał(a)
Nooooooo Ja jak się mam dobić, to do końca Ale co dziwne podczas tego treningu męczę się, ale nie chcę przestać.... A jak skończę to dostaję zastrzyku energii
Macham

Też tak mam
Agacia 23:36, 28 mar 2014

Sebek napisał(a)
Szukałem tej aplikacji i nie znalazłem.... Trudno

Jest w App Store, nie wiem jak dla innych systemów...
Jak lubisz Ewkę to obadaj Mel B
Sebek 07:38, 29 mar 2014

Pozdrawiam w mój ulubiony dzień tygodnia U mnie dzisiaj mglisto, jednak myślę, że prace ziemne na dziś zaplanowane wykonam Czyli dokończę kanciki i poprzerzucam sobie rośliny prawej flanki na lewą
Agnieszka_B 08:46, 29 mar 2014

Sebek napisał(a)
Pozdrawiam w mój ulubiony dzień tygodnia U mnie dzisiaj mglisto, jednak myślę, że prace ziemne na dziś zaplanowane wykonam Czyli dokończę kanciki i poprzerzucam sobie rośliny prawej flanki na lewą

Sobota to tez mój ulubiony dzień ! Odpozdrawiam
Borbetka 09:04, 29 mar 2014

Obejrzałam stokrotki. Właśnie takowe nabyłam wczoraj. Nie mam wiedzy, długo postoją? Bo bratki jakoś mnie zawiodły. Takie papciowate kupiłam.
Sebek 10:57, 29 mar 2014

Borbetka napisał(a)
Obejrzałam stokrotki. Właśnie takowe nabyłam wczoraj. Nie mam wiedzy, długo postoją? Bo bratki jakoś mnie zawiodły. Takie papciowate kupiłam.

Stokrotki powinny się trzymać co najmniej do maja Moje przynajmniej mają tak nakazane
noemi 10:59, 29 mar 2014

Śliczne stokorotki , do tego mech , pięknie . U nas dzisiaj pochmurno i nie chce się wychodzić do ogrodu , a trawnik mnie woła

A jak u Ciebie ? Co masz zaplanowane na dziś ?
Sebek 11:02, 29 mar 2014

Móóóstwo zajęć
Njapierw chyba ogarnę dom, a potem, jak pisałem rano, kanty i przesadzanie