Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Mala_Mi 22:52, 12 sie 2014

Sebek.. fotki piękne.. ogrodnik amator przesadza jak musi... a i tak rośnie jak profesjonalistom z wiosny

Pytanie natury technicznej (bo że masz piknie to nie będę już pisać , bo wiesz)... jak wysokie masz Dolary???? Pliss mi foto ale z porównaniem do jakiego ludzika... albo krzesła... czy czegoś co odda wielkosć.. plissss... i daj znać jak to będzie.. a jak nie będzie to trudno...

Sorki tylko 2 stronki ogarnęłam ... zimą będę sie delektować.. a teraz obchodzę sie smakiem..
Sebek 22:58, 12 sie 2014

pawel_snopek napisał(a)
Dziękuję za szybką odpowiedź mam jeszcze jedno pytanie a jak one zimują u ciebie??

Amazon Mist przezimowaly bez problemu, a te brązowe mam pierwszy rok Choć ta zima była łagodna i wszystkie trawy dobrze ją zniosly
Sebek 23:00, 12 sie 2014

AlKa napisał(a)
Fantastiko

Obiecuję, że nie będę podobnych poczynań stosować w domu, ale w ogrodzie hm...Ledwie się powstrzymuje od przesadzania magnolii.

Poczekalbym jeszcze ze trzy tygodnie z przesadzaniem większych roślin... Mogą jeszcze przyjść upały, a wtedy będzie problem...
Sebek 23:02, 12 sie 2014

leon60 napisał(a)
Rewolucje podglądam i cudne zdjęcia przeglądam
Wianek superowy

Wianek ma juz miejsce wyznaczone, ale ma razie czeka spokojnie na drzewie - wieszaku
Sebek 23:03, 12 sie 2014

Juzia_G napisał(a)
Hakone lepsiejsze niż kocimiętka

Też tak sądzę, kocimietke wciepalem pod tuje, może nawet tam je wsadzę, razem z liliowcami
Sebek 23:09, 12 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
Sebek.. fotki piękne.. ogrodnik amator przesadza jak musi... a i tak rośnie jak profesjonalistom z wiosny

Pytanie natury technicznej (bo że masz piknie to nie będę już pisać , bo wiesz)... jak wysokie masz Dolary???? Pliss mi foto ale z porównaniem do jakiego ludzika... albo krzesła... czy czegoś co odda wielkosć.. plissss... i daj znać jak to będzie.. a jak nie będzie to trudno...

Sorki tylko 2 stronki ogarnęłam ... zimą będę sie delektować.. a teraz obchodzę sie smaki em..

Aniu, w tym roku takie urosły, że..... A trudno, napiszę Gdyby stała kolo nich Gierczusia to osiągnęły miarę cyckową Jeśli nie możesz sobie zwizualizowac to mogę dać krzesło czy coś
ana_art 23:39, 12 sie 2014

Sebek napisał(a)
Obiecana nowa porcja zdjęć Na początek dzisiejsze zmiany na rabatach
Ostrzeżenie!!! Prezentowane treści są niedpowiednie dla ogrodników, którzy książkowo podchodzą do uprawiania ogrodów. Działania, które zostaną przedstawione poniżej wykonane były przez ogrodomaniaka amatora, który do wiosny by nie wytrzymał. Nie próbujcie tego w domu

hahah musiałam to zacytować jest boskie, ba chyba skopiuje i będę u siebie zamieszczać, jak będę robiła złe rzeczy

idę oglądać to co poniżej...
Nikita 23:44, 12 sie 2014

Sebek, zaglądam co słychać. Piękne fotki, piękne kwiaty i przepiękny ogród.
Buziaki przesyłam

Edit: zapomniałaby - wszystkiego kwitnącego z okazji 1400 strony.
Kindzia 00:11, 13 sie 2014

Najpierw gratki na następną setunię, załapałam się

Zdjęcia robisz koncertowe!!! Jak ten ogród żyć będzie bez Ciebie...

Teraz mi powiedz czy odętkę lubisz...mam białą od zeszłego roku, jakoś mnie nie rzuca na kolana, zaczynam poważnie o wywaleniu rozmyślać...gdyby nie to, że pszczółkom tak zabawnie dupki z nich widać...
Sebek 00:29, 13 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Najpierw gratki na następną setunię, załapałam się

Zdjęcia robisz koncertowe!!! Jak ten ogród żyć będzie bez Ciebie...

Teraz mi powiedz czy odętkę lubisz...mam białą od zeszłego roku, jakoś mnie nie rzuca na kolana, zaczynam poważnie o wywaleniu rozmyślać...gdyby nie to, że pszczółkom tak zabawnie dupki z nich widać...

Straszliwie szybko rośnie i trudno się jej pozbyć... Nie powala, ale liliowce teraz przekwitly, a ona w nich rośnie i przynajmniej nie jest pusto Ona nie może być sama na rabacie wg mnie.... Plusem jest to, że długo kwitnie i nie choruje