Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 12:34, 07 sie 2014

bociek napisał(a)
Sebek, cofnelam sie daleko daleko i powiem Ci, ze masz cudnie w ogrodzie. Sciezka obledna. Trawnik bosko zieloniutki. Rosnie Ci wszystko jak na drozdzach. Hortki szaleja Cudnie jest.

Ogrodow bedziesz mial ile zechcesz i jakie zechcesz. Masz zielone geny i zielone palce, wiec to naturalnie przyjdzie

Posazna panna, dobre, dobre. Ja mysle, ze nawet szukac nie bedziesz mocno musial, same beda walic drzwiami i oknami, tylko Cie trzeba wypromowac, jakis PR zrobic Moze Maja??? Tylko teraz juz w innej formie... Albo do reklamy... To jest mysl

Bocius, ale pojechałaś Choć dzisiaj śniło mi się, że Maja u mnie była i kręciła odcinek... Nigdy nie pamiętam snów, a ten jeden cały czas stoi mi przed oczami.... Tylko mnie aparat ani kamera nie lubią... Danusia ma nawet kiedyś mówiła, że załatwiła by odcinek, ale z czym do ludzi mam startować???
bociek 12:39, 07 sie 2014

Jak to z czym???? Jak to Cie nie lubia, no co Ty... Chlopaku nie wiesz jaki masz potencjal. Jak Danusia proponowala, to co sie bronisz???? No fiesz co. Rzecznik, nie rob wiochy tylko do przodu!!!! Ja tam zaciskam kciuki za odcinek Ogrodowe rewolucje u Sebka Jakby co to liste poparcia zrobimy i wtedy nie bedzie to tamto
Iwk4 17:10, 07 sie 2014

Sebku, z tym ogrodem nie chodzi o ilość, tylko o jakość, doświadczenie i takie tam.
Jak Maja będzie miała za mało materiału, to pokazesz jej całą swoją kolekcję odmian wszelkiego rodzaju i opowiesz, jak to na początku było
Sebek 17:16, 07 sie 2014

Tiaaaa - zawsze mógłbym się potem zająć trajkotaniem o storczykach, którymi są przepełnione parapety Skoro o nich mowa wypada mi je podlać... Spadam
JulkAd 20:04, 07 sie 2014

bociek napisał(a)
Jak to z czym???? Jak to Cie nie lubia, no co Ty... Chlopaku nie wiesz jaki masz potencjal. Jak Danusia proponowala, to co sie bronisz???? No fiesz co. Rzecznik, nie rob wiochy tylko do przodu!!!! Ja tam zaciskam kciuki za odcinek Ogrodowe rewolucje u Sebka Jakby co to liste poparcia zrobimy i wtedy nie bedzie to tamto

Ja jestem za, szał kolorów u Ciebie nieziemski...i nie bądź taki skromny, nie jeden ogród był pokazany u Mai, przy którym Twój by furorę zrobił...
...sny bywają prorocze
Sebek 20:22, 07 sie 2014

Julita - moja Babcia ma prorocze sny, tylko ona zawsze wyśni te negatywne sytuacje... Ja nigdy nie pamiętam snów - jedynie ten mi utkwił w pamięci - ale muszę się go z niej pozbyć, bo jeszcze wyprorokuję - a tu po upałach kilka roślin nadwyrężonych, grzyb chce mi zjeść połowę ogrodu i wszystko takie poczochrane
Milka 12:54, 08 sie 2014

Sebek napisał(a)

Bocius, ale pojechałaś Choć dzisiaj śniło mi się, że Maja u mnie była i kręciła odcinek... Nigdy nie pamiętam snów, a ten jeden cały czas stoi mi przed oczami.... Tylko mnie aparat ani kamera nie lubią... Danusia ma nawet kiedyś mówiła, że załatwiła by odcinek, ale z czym do ludzi mam startować???

Chyba kokietujesz....moim zdaniem oba sprzęty cię lubią natomiast co do pokazywania, jest mnóstwo, dużo piękności i porównanie przed i po.....wiem, ze lubisz styl minimalistyczny, więc taki ogród stworzysz, powiesz, że chcesz i będzie, nie zamartwiaj się za ile i skąd, będzie
bociek 20:19, 08 sie 2014

Irenko, jasne, ze kokietuje. A poza tym, pomysl o tej posaznej pannie
Jakby co to mozemy zalatwic z Danusia jak siem wstydzisz
Sebek 21:32, 08 sie 2014

Irenko - marzenia się spełniają - aktualnie spełnia się jedno, które nawet przez myśl mi w życiu nie przeszło, że może być zrealizowane - życie samo pisze scenariusze

Bocieeek - sam spokojnie dałbym radę - walnąłbym melisę i do dzieła Dobrze, że poleciłaś Danusię, bo jakbyś Ty chciała przylecieć to jeszcze byś inny bagaż zabrała co masz w zwyczaju Potem czekać 9 miesięcy i kupić wózek dziecięcy.... A tak na serio to zamykam temat odcinka, bo w tym roku na pewno bym nikogo z kamerą nie wpuścił do ogrodu Kompromitować się nie będę

I chciałem oznajmić, że znów będzie mnie mniej na forum, bo od dziś zaczynam czytać 50 twarzy Grey'a - intryguje mnie ta książka od początku i z własnej, nieprzymuszonej woli zamierzam pokonać te kilkaset stron Macham do Was flicznie i lecę czytać
Milka 13:36, 09 sie 2014

Irenko - marzenia się spełniają - aktualnie spełnia się jedno, które nawet przez myśl mi w życiu nie przeszło, że może być zrealizowane - życie samo pisze scenariusze

o rany!!! jak się cieszę pamiętaj, już koła naukowe więcej nam mówią o tym, że myśl, to fale i energia, w zależności, co myślisz, to dostajesz