Bocius, ale pojechałaś Choć dzisiaj śniło mi się, że Maja u mnie była i kręciła odcinek... Nigdy nie pamiętam snów, a ten jeden cały czas stoi mi przed oczami.... Tylko mnie aparat ani kamera nie lubią... Danusia ma nawet kiedyś mówiła, że załatwiła by odcinek, ale z czym do ludzi mam startować???
Jak to z czym???? Jak to Cie nie lubia, no co Ty... Chlopaku nie wiesz jaki masz potencjal. Jak Danusia proponowala, to co sie bronisz???? No fiesz co. Rzecznik, nie rob wiochy tylko do przodu!!!! Ja tam zaciskam kciuki za odcinek Ogrodowe rewolucje u Sebka Jakby co to liste poparcia zrobimy i wtedy nie bedzie to tamto
Sebku, z tym ogrodem nie chodzi o ilość, tylko o jakość, doświadczenie i takie tam.
Jak Maja będzie miała za mało materiału, to pokazesz jej całą swoją kolekcję odmian wszelkiego rodzaju i opowiesz, jak to na początku było
Ja jestem za, szał kolorów u Ciebie nieziemski...i nie bądź taki skromny, nie jeden ogród był pokazany u Mai, przy którym Twój by furorę zrobił...
...sny bywają prorocze
Julita - moja Babcia ma prorocze sny, tylko ona zawsze wyśni te negatywne sytuacje... Ja nigdy nie pamiętam snów - jedynie ten mi utkwił w pamięci - ale muszę się go z niej pozbyć, bo jeszcze wyprorokuję - a tu po upałach kilka roślin nadwyrężonych, grzyb chce mi zjeść połowę ogrodu i wszystko takie poczochrane
Chyba kokietujesz....moim zdaniem oba sprzęty cię lubią natomiast co do pokazywania, jest mnóstwo, dużo piękności i porównanie przed i po.....wiem, ze lubisz styl minimalistyczny, więc taki ogród stworzysz, powiesz, że chcesz i będzie, nie zamartwiaj się za ile i skąd, będzie
Irenko - marzenia się spełniają - aktualnie spełnia się jedno, które nawet przez myśl mi w życiu nie przeszło, że może być zrealizowane - życie samo pisze scenariusze
Bocieeek - sam spokojnie dałbym radę - walnąłbym melisę i do dzieła Dobrze, że poleciłaś Danusię, bo jakbyś Ty chciała przylecieć to jeszcze byś inny bagaż zabrała co masz w zwyczaju Potem czekać 9 miesięcy i kupić wózek dziecięcy.... A tak na serio to zamykam temat odcinka, bo w tym roku na pewno bym nikogo z kamerą nie wpuścił do ogrodu Kompromitować się nie będę
I chciałem oznajmić, że znów będzie mnie mniej na forum, bo od dziś zaczynam czytać 50 twarzy Grey'a - intryguje mnie ta książka od początku i z własnej, nieprzymuszonej woli zamierzam pokonać te kilkaset stron Macham do Was flicznie i lecę czytać
Irenko - marzenia się spełniają - aktualnie spełnia się jedno, które nawet przez myśl mi w życiu nie przeszło, że może być zrealizowane - życie samo pisze scenariusze
o rany!!! jak się cieszę pamiętaj, już koła naukowe więcej nam mówią o tym, że myśl, to fale i energia, w zależności, co myślisz, to dostajesz