Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 22:28, 12 wrz 2014

Bogdzia napisał(a)

Uśmiałam się z tych trzech lat na pierwszym roku. Za moich czasów nie było żadnych egzaminów poprawkowych na pierwszym roku od razu sie wylatywało jak się coś nie zaliczyło lub nie zdało.Na zrozumienie mam swój sposób : jak czegoś nie rozumiałam to czytałam wolno starając sie zrozumiec tyle razy az zrozumiałam a z charakteru jestem cholerykiem mocno juz przytępionym przez lata ale kiedyś było całkiem inaczej i takie czytanie było wiczeniem cierpliwości dośc wyczerpującym. Dasz sobie rade jesli nie będziesz z nauka czekał do sesji egzaminacyjnej.

Mamy ten sam typ charakteru Ja irytuję się w ciągu paru sekund jak mi coś nie idzie
Madzenka 09:24, 13 wrz 2014

Sebek napisał(a)
Może nie będzie tak źle? Na razie przygotowuję się mentalnie na najgorsze

To będzie Twój najlepszy okres w życiu i tej wersji sie trzymajmy. Systematyczność na wykładach i zajęciach to 50% sukcesu. Bogdzia dobrze radzi, bo pierwsza sesja dla niektórych to szok...
Sebuśkam
Sebek 09:46, 13 wrz 2014

Marzena2007 napisał(a)

To będzie Twój najlepszy okres w życiu i tej wersji sie trzymajmy. Systematyczność na wykładach i zajęciach to 50% sukcesu. Bogdzia dobrze radzi, bo pierwsza sesja dla niektórych to szok...
Sebuśkam

Posyłam szeroki uśmiech i spadam juz z forum, bo za niecałe 4 godziny idę na ślub i muszę się ogarnąć Miłej soboty, zapewne spędzonej w ogrodzie
11:46, 13 wrz 2014
Sebek napisał(a)

Sebku, co to za trawy między bukszpanami?
11:49, 13 wrz 2014
Sebek napisał(a)

I ta wyższa za ostatnią hortensją? Z góry dzięki.
Sebek 14:35, 14 wrz 2014

Monika, idąc w lewo od róży to pod nią rośnie Carex Amazon Mist, obok turzyca ptasie łapki NN, te następne to tez ptasie łapki, prawdopodobnie Variegata, brązowe to carex Bronzita i te ostanie to znów carex AM

Za hortensjami rosną miskanty Morning Light, na prawdę ładnie w tym roku urosły

Pozdrawiam niedzielnie
Milka 17:45, 15 wrz 2014

Dorodnie na rabatach, jak tam było na ślubie?
Obecny system nauczania i studiowania może trwać w nieskończoność, prawie, ale szkoda marnowac czas, sesji się nie bój, nauka ze zrozumieniem, to już na mecie jesteś
Sebek 17:56, 15 wrz 2014

Milka napisał(a)
Dorodnie na rabatach, jak tam było na ślubie?
Obecny system nauczania i studiowania może trwać w nieskończoność, prawie, ale szkoda marnowac czas, sesji się nie bój, nauka ze zrozumieniem, to już na mecie jesteś

Ślub i wesele na prawdę świetne, wróciłem do domu no 6 rano

A co do nauki... No właśnie o to zrozumienie chodzi, ale ja czasem po prostu nie ogarniam... Ale całe życie Ktoś prowadzi mnie za rękę i liczę, że nadal będzie to robić Na razie przede mną start z naprawdę świetnej pozycji, ale ta matma mnie dobija Musze się wziąć za całki, bo na razie to dzisiaj umyłem okna, wyprasowalem firanki i trawę skosilem
eliza3 18:39, 15 wrz 2014

Sebek napisał(a)

Mamy ten sam typ charakteru Ja irytuję się w ciągu paru sekund jak mi coś nie idzie

Ty potrafisz się irytować ??? Wyglądasz na niespotykanie spokojnego człowieka?

-"dzisiaj umyłem okna, wyprasowalem firanki i trawę skosiłem "-

a może umyjesz moje okna i wyprasujesz firanki, a ja Ci ogródek wyplewię i trawę skoszę
Sebek 20:15, 15 wrz 2014

Eliza - po przeczytaniu trylogii Greya stwierdziłem, że mam życiowego idola - bo ja chyba również mam 50 twarzy Może znasz tylko jedną?

A propozycja kusząca - ale lubię to i to, więc nie wiem

Mam jeszcze zdjęcia z ogrodu - za chwilę zapraszam na seans