Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

kamasja 08:48, 12 wrz 2014

Sebek napisał(a)
Mnóstwo Od kiedy kupuje cebulki w marketach złotówka za tulipana to dla mnie przesada

Dzięki Sebu za odpowiedź, zajrzę do innych wymienionych sklepów. Ale w Au... te czosnki były jakieś inne, jakby miały koronę nad kulą.
Sebek 09:01, 12 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)
W ogrodzie masz cudnie, zdjęcia robisz powalające gratuluje zdanych egzaminów i przejscia zawsze najtrudniejszego pierwszego roku zapraszamy na domowy obiadek jak Cie sie juz znudza studenckie obiadki hihi do mnie z Katowic 10 minut DTŚ albo A4 obojetnie zapraszamy pozdrawiam i powodzenia

Hihihi, moje pierwsze zaproszenie na obiad Spokojnie, co tydzień będę wracać do domu ( mam nadzieję ), wiec obiadki będę jeść Mama zbyt dobrze mnie karmi i potem musze sponiewierac się z Ewką Chodakowską albo biegać, by wyglądać jak człowiek Również pozdrawiam i dziękuję
Sebek 09:02, 12 wrz 2014

kamasja napisał(a)

Dzięki Sebu za odpowiedź, zajrzę do innych wymienionych sklepów. Ale w Au... te czosnki były jakieś inne, jakby miały koronę nad kulą.

Jak Cię kuszą to kup, kto bogatemu zabroni?
lojalna_ 09:04, 12 wrz 2014

Ja wcale tak nie beziteresownie ... Wiesz na ogrodach sie znasz u mnie poczatek ... Haha nie watpie ze u mamy najlepiej karmia ja do dzis tak mam chociaz sama mama jestem
Bogdzia 20:32, 12 wrz 2014

Już o studiach mowa? Nie straszcie go całkami , wcale nie są takie straszne , trzeba to po prostu zrozumiec i wykuc trochę wzorów.Znajac Sebka poradzi sobie bez trudu, chyba że będzie mieszkał z bardzo rozrywkowymi kolegami , wtedy trudno się czegokolwiek nauczyc. Powiem Ci to co mówiłam moim dzieciom gdy szły na studia. Nie daj się zwieśc faktowi ze przez pół roku prawie nie pytają i nie robią stale kolokwiów jak w szkole. Chodz na wykłady bo własnie o to co tam bedzie bedą pytac a z ksiazek nie dowiesz sie jakiego wykładowca ma ,,konika".I mimo ze nikt pól roku nie pyta trzeba sie systematycznie uczyc bo potem to odlot tylko jak sie same nowe terminy usłyszy.Chyba to dobra rada bo moje dzieci nie miały problemów.
Sebek 20:42, 12 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)
Ja wcale tak nie beziteresownie ... Wiesz na ogrodach sie znasz u mnie poczatek ... Haha nie watpie ze u mamy najlepiej karmia ja do dzis tak mam chociaz sama mama jestem

Sprytnie Ojjj dużo jest ogrodów do odwiedzenia na Śląsku, o Twoim zaproszeniu będę pamiętać
Sebek 20:46, 12 wrz 2014

Bogdzia napisał(a)
Już o studiach mowa? Nie straszcie go całkami , wcale nie są takie straszne , trzeba to po prostu zrozumiec i wykuc trochę wzorów.Znajac Sebka poradzi sobie bez trudu, chyba że będzie mieszkał z bardzo rozrywkowymi kolegami , wtedy trudno się czegokolwiek nauczyc. Powiem Ci to co mówiłam moim dzieciom gdy szły na studia. Nie daj się zwieśc faktowi ze przez pół roku prawie nie pytają i nie robią stale kolokwiów jak w szkole. Chodz na wykłady bo własnie o to co tam bedzie bedą pytac a z ksiazek nie dowiesz sie jakiego wykładowca ma ,,konika".I mimo ze nikt pól roku nie pyta trzeba sie systematycznie uczyc bo potem to odlot tylko jak sie same nowe terminy usłyszy.Chyba to dobra rada bo moje dzieci nie miały problemów.

Bogdziu, mnie nie trzeba straszyć, sam to zrobię Na wykłady oczywiście, że będę uczęszczać regularnie W kołozeszyty juz się zaopatrzylem, żebym tylko choć po części rozumiał co będę tam pisać to byłoby dobrze....
Ponoć najgorsze są trzy lata na pierwszym roku, obym go przetrwał Rada bardzo cenna i jeśli masz w rękawie jeszcze jakieś to poproszę
Gardenarium 21:16, 12 wrz 2014

Sebek ja co i raz zaglądam, ale nic nie kapuję. Jakaś nieprzytomna jestem

Instagram Ogrodowiska
Bogdzia 21:17, 12 wrz 2014

Sebek napisał(a)

Bogdziu, mnie nie trzeba straszyć, sam to zrobię Na wykłady oczywiście, że będę uczęszczać regularnie W kołozeszyty juz się zaopatrzylem, żebym tylko choć po części rozumiał co będę tam pisać to byłoby dobrze....
Ponoć najgorsze są trzy lata na pierwszym roku, obym go przetrwał Rada bardzo cenna i jeśli masz w rękawie jeszcze jakieś to poproszę

Uśmiałam się z tych trzech lat na pierwszym roku. Za moich czasów nie było żadnych egzaminów poprawkowych na pierwszym roku od razu sie wylatywało jak się coś nie zaliczyło lub nie zdało.Na zrozumienie mam swój sposób : jak czegoś nie rozumiałam to czytałam wolno starając sie zrozumiec tyle razy az zrozumiałam a z charakteru jestem cholerykiem mocno juz przytępionym przez lata ale kiedyś było całkiem inaczej i takie czytanie było wiczeniem cierpliwości dośc wyczerpującym. Dasz sobie rade jesli nie będziesz z nauka czekał do sesji egzaminacyjnej.
Sebek 22:26, 12 wrz 2014

Gardenarium napisał(a)
Sebek ja co i raz zaglądam, ale nic nie kapuję. Jakaś nieprzytomna jestem

Danusiu, odpocznij Choć raz śpij dłużej, bo przy takiej ilości pracy jaką wykonujesz sen to podstawa