Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

jazzy 20:27, 31 maj 2015

Sebek napisał(a)

Oh my Lord!
<3
leon60 20:31, 31 maj 2015

Sebek napisał(a)

suuuper ! niech się teraz tylko to wszystko rozrośnie
malgorzata_s... 20:41, 31 maj 2015

Sebuś powodzenia życzę choć wiem że będzie lepiej niż OK Rabatki śliczne a na mamę się nie złość. Moja teściowa (kochana coby nie było) znowu roundap znalazła i chociaż bidna pędzlem ścieżkę robiła to na butach rozniosła i placki są. Twoja odrośnie szybciorem Moja do dosiewki.
gierczusia 21:01, 31 maj 2015

Nie będę cytować po raz kolejny tego zdjęcia co Jazyy, ale kopara mi zjechała serio...prze- pię- knie

Szałwię caradonna zaraz wyguglam , a czemu Ci juz werbena kwitnie ????? Noo gdzież sprawiedliwość na tym świecie ??

Pozdrowionka
Sebek 21:49, 31 maj 2015

noemi napisał(a)

Pięknie… jeszcze jak się rozrosną a u mnie jakoś słabo im idzie , wiosną dobrze ich nie oczyściłam , może to im przeszkadza … u Ciebie rosną super

Wiosną po raz pierwszy je nisko sciąlem i będę to robić co roku - są świeże i nie mają zaschniętych końcówek jak w zeszłym roku
Sebek 21:52, 31 maj 2015

mateuszmichn napisał(a)
Spora kolekcja tych turzyc. Jeśli chodzi o bylinowa to jest super ale czosnku i tak najlepsze. No i super masz tą fontannę, a co do ślimaka to nie ma się czego brzydzić

Ja nawet nie wiem ile tych turzyc mam... I chyba wole nie liczyć

Ślimaki są bleee Jakbyś miał plagę to tez byś tak na nie reagował...
Sebek 21:55, 31 maj 2015

eee_taam napisał(a)
jakbyś nie napisał o kostce nikt by nie zauważył a tak wywołałeś wilka z lasu i zamiast roslinki ogladac to odmiezam ile milimetów przesuniecia jest

i poczekaj niech nornica ci podnia przejdzie to zobaczych fale dunaju w górach i dolinach

Nornice buszują non stop na bylinówce... Na froncie były kiedyś...Ale jak znajdę to chyba je tam wpuszczę, bo mam opuchlaki w tych turzycach... Wczoraj je rozgniatałem, ich jaja zresztą też - juz wiem jak wyglądają...
noemi 21:55, 31 maj 2015

Sebek napisał(a)

Wiosną po raz pierwszy je nisko sciąlem i będę to robić co roku - są świeże i nie mają zaschniętych końcówek jak w zeszłym roku

Właśnie … krótko wiosną , Madzia zapamiętaj ! … moje mi się teraz nie podobają , są nierówne itp. itd…

Dzięki za dobrą radę
Kacha123 21:58, 31 maj 2015

Pięknie Mistrzu, pięknie! Trzymam kciuki za sesję
Sebek 21:59, 31 maj 2015

mateuszmichn napisał(a)

Trochę będę bronił Sebka i powiem tak, myślę że to taka wizja artystyczny nie ma co panikować z tą nornica

Niech będzie nieład artystyczny Ja i tak jestem zdania, że robota głupiego lubi Kostkę zrywałem i układałem w biegu no i mam