Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Zielona 15:55, 12 sie 2015

Dlaczego ostatni raz chodziłeś po Tatrach? Przecież to cudowne miejsce. Nie zachwyciła Cię ta przestrzeń? Ja uwielbiam góry... Lubię stanąć na szczycie i głęboko odetchnąć...

Pozdrawiam, Sebciu.
gierczusia 16:22, 12 sie 2015

Cofnęłam się aż do zdjęć tych cudnych rabat ajjjj piękne , piękne a tak poza tym..to ja się gubię, gdzie Ty jesteś najpierw se myślałam ,źe Ci już Katowice obrzydły , wiec w domku...a potem..słyszę ,że po Silesii biegasz..a teraz znów Tatry..łooo matulu Sebek , to juz prawie jakbyś się multyplikował

Pozdrowionka
Sebek 10:02, 13 sie 2015

ZielonaAnia75 napisał(a)
Jestem i podglądam

Miło mi
Sebek 10:05, 13 sie 2015

Rench napisał(a)

Bo od razu na patelnię wszedłeś. Ja szłam do Doliny Pięciu Stawów niemal cały czas lasem i wzdłuż potoku. Nie czuło się wcale tego gorąca.

Jak przemierzałem las to tylko buty mi dały popalić, a potem było już tylko gorzej
Sebek 10:07, 13 sie 2015

nicol21 napisał(a)
Sebciu zmiany super! Podziwiam ogrom pracy i zaciecie!

Miały być kolejne zmiany, ale jakoś teraz zacięcia nie mam... Najchętniej schowałbym się w basenie i czekał aż przyjdzie ochłodzenie
Sebek 10:09, 13 sie 2015

Zielona napisał(a)
Dlaczego ostatni raz chodziłeś po Tatrach? Przecież to cudowne miejsce. Nie zachwyciła Cię ta przestrzeń? Ja uwielbiam góry... Lubię stanąć na szczycie i głęboko odetchnąć...

Pozdrawiam, Sebciu.

Marta, może dlatego, że od dziecka mieszkam w górach - i choć przestrzeń jest zachwycająca to dla mnie żadną nowością nie jest A jak patrzę na moją schodzącą skórę i ból temu towarzyszący to mam dość kolejnych spacerów
Sebek 10:14, 13 sie 2015

gierczusia napisał(a)
Cofnęłam się aż do zdjęć tych cudnych rabat ajjjj piękne , piękne a tak poza tym..to ja się gubię, gdzie Ty jesteś najpierw se myślałam ,źe Ci już Katowice obrzydły , wiec w domku...a potem..słyszę ,że po Silesii biegasz..a teraz znów Tatry..łooo matulu Sebek , to juz prawie jakbyś się multyplikował

Pozdrowionka

Spoko, ja też się gubię Aktualnie jestem w K., po południu znów jadę do domu - w niedzielę wracam spowrotem Może kiedyś wreszcie napatoczymy się na siebie w moim osiedlowym?

PS. - świat by nie zniósł dwóch mnie O większej liczbie nie wspominam, bo wtedy to już w ogóle... armagedon
jazzy 10:16, 13 sie 2015

Sebek napisał(a)

Miały być kolejne zmiany, ale jakoś teraz zacięcia nie mam... Najchętniej schowałbym się w basenie i czekał aż przyjdzie ochłodzenie

Cholewcia z tymi upałami Ja wyjątkowo zacięcie mam, tylko robić nie idzie Bo to chyba tak u mnie działa - jak nie można, to ja właśnie wtedy chcę
Lepiej już pójdę...
Sebek 10:19, 13 sie 2015

jazzy napisał(a)

Cholewcia z tymi upałami Ja wyjątkowo zacięcie mam, tylko robić nie idzie Bo to chyba tak u mnie działa - jak nie można, to ja właśnie wtedy chcę
Lepiej już pójdę...

Zostań, śniadanie ze mną zjedz
jazzy 10:52, 13 sie 2015

Sebek napisał(a)

Zostań, śniadanie ze mną zjedz

Bardzo chętnie tylko czy ja będę w stanie cokolwiek skonsumować? Właśnie sobie obejrzałam Twoje "przed" i "po" i aktualne kadry, eh... wódki mi nalej