Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

anieszka 22:57, 13 sie 2012

Egzaminami nie ma co się przejmować, jak nie teraz to w późniejszym terminie W końcu poprawki są dla ludzi
Sebek 22:59, 13 sie 2012

Po za tym jak nie zdam na pierwszym podejściem (cały czas się łudzę, że jednak się uda ) to będę miał pewność, że z najlepszymi kierowcami po prostu egzaminatorzy chcą pojeździć więcej niż jeden raz
anieszka 23:00, 13 sie 2012

arcobaleno 23:04, 13 sie 2012

Seba - Ty to masz niewątpliwie rękę do kwiatów - i tych na rabacie i ciętych
Powodzenia na kursie
kaisog1 23:04, 13 sie 2012

Sebek napisał(a)

No, no Sebek co ja czytam! Prawko robisz! Super Będę kibicować I życzę Ci takiego egzaminatora jakiego ja miałam

Mam nadzieję, że gościu był w porządku???

Sebek ja byłam taka zorientowana jak nie wiem co.... Myślałam, że jeden błąd i dowiedzenia... Jechałam sobie po ulicy, facet mówi skręci pani w prawo, patrzę zielona strzałka, no to podjeżdżam, kierunek itd... skręciłam a facet do mnie, że się nie zatrzymalam a ja do niego, że się zatrzymałam.... facet na mnie spojrzał i jak nie huknie " pani jedzie dalej a nie się kłóci!". Zamknełam się natychmiast i jechałam
Dojechaliśmy do ośrodka, ja przekonana, że nie zdałam a on do mnie, że egzamin zaliczony i to na piątke z plusem a ja do gościa "ha ha ha to nie jest śmieszne" 5 minut mi udowadniał, że zdałam i że można popęłnić trzy błędy. Przeprosił mnie, że tak na mnie huknał ale się bał, że się zdenerwuję to nie będę jechała jak do tej pory.
anieszka 23:05, 13 sie 2012

Ja wprawdzie prawko zdałam za pierszym razem i to na A i B ale na studiach zaliczałam przeważnie w drugich terminach i skończyłam akademię i wyrosłam na ludzi więc luz
Sebek 23:06, 13 sie 2012

arcobaleno napisał(a)
Seba - Ty to masz niewątpliwie rękę do kwiatów - i tych na rabacie i ciętych
Powodzenia na kursie

Czy mam rękę....mam - nawet dwie Ale sadzonki już mi jakoś nie wychodzą - chyba się oduczyłem
Sebek 23:08, 13 sie 2012

kaisog1 napisał(a)

No, no Sebek co ja czytam! Prawko robisz! Super Będę kibicować I życzę Ci takiego egzaminatora jakiego ja miałam

Mam nadzieję, że gościu był w porządku???

Sebek ja byłam taka zorientowana jak nie wiem co.... Myślałam, że jeden błąd i dowiedzenia... Jechałam sobie po ulicy, facet mówi skręci pani w prawo, patrzę zielona strzałka, no to podjeżdżam, kierunek itd... skręciłam a facet do mnie, że się nie zatrzymalam a ja do niego, że się zatrzymałam.... facet na mnie spojrzał i jak nie huknie " pani jedzie dalej a nie się kłóci!". Zamknełam się natychmiast i jechałam
Dojechaliśmy do ośrodka, ja przekonana, że nie zdałam a on do mnie, że egzamin zaliczony i to na piątke z plusem a ja do gościa "ha ha ha to nie jest śmieszne" 5 minut mi udowadniał, że zdałam i że można popęłnić trzy błędy. Przeprosił mnie, że tak na mnie huknał ale się bał, że się zdenerwuję to nie będę jechała jak do tej pory.

To na prawdę niesamowita historia - będę się modlił, żeby mi się taki trafił
anieszka 23:08, 13 sie 2012

A może pamiętasz gdzie znajdę link jak zrobić ogród na dachu-śmietnika ??? jak u Danusi ??
Sebek 23:09, 13 sie 2012

anieszka napisał(a)
A może pamiętasz gdzie znajdę link jak zrobić ogród na dachu-śmietnika ??? jak u Danusi ??

To chyba będzie to

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1066-zielony-dach-ekstensywny-na-smietniku-lub-innej-malej-budowli