Oj jak ja rzadko piszę przez Ż to bym dykatnda nie zaliczyła..... Zawsze w tym słowie robie błąd, umrę z "żadko" na ustach....
Ale Sebciu dobrze że lewej z prawą nie mylisz, zatem masz tylko 90stopni do nadrobienia a nie 180
będziesz rencista , to będziesz siedział i leżał a teraz to masz nie mieć czasu . a zresztą emeryci też dziś nie maja czasu z tego co widzę . cebule jutro sadzisz ???? ja juz posadziłam 60 ....ale co to jest , niektórzy piszą że sadzą po 500 ....no to ja wymiekam
Do tych co sadzą po 500 to chyba ja należę Raz zamówiłem 330 cebul, do tego pojedyncze dokupowanie....pewnie się uzbierało Za to Madżenki i Ani asc nikt nie pobije w ilościach
Ja już nie kupuję, a nawet jak kupie nie doliczam do 1000 - ca. Ania ma zamiar jeszcze kupić zatem rekord ogrodowiska jeszcze nieustanowiony
Staram się i też być ostrożną bo nie w naturze szczypać perwersyjnie jak zarzucają raczkowi
Pozdrawiam Wietrze Wiatrowy .
Tak właśnie pomyślałam sobie powiałeś ty sobie w tym roku,powiałeś .I tam i tu ...
No tak - myślę, że powinnaś do nich napisać zażalenie, że przyczynili się do upiększenia Twojego ogrodu I muszą koniecznie przyjechać do Ciebie wiosną, żeby zobaczyć, czy rzeczywiście Ale z tym przyjazdem to ja na prawdę serio Bo te Twoje łany to muszą do gazety trafić Jak się sama nie zgłosisz to sam napiszę to pani Aldony Zakrzewskiej - albo poproszę Danusię, żeby do niej podeszła
Miałem dzisiaj popracować w ogrodzie i zdjęcia zrobić...tylko popracowałem Na zdjęcia czasu nie było. Jutro ciąg dalszy - chyba zetnę hosty, bo już się takie "wodniste" zrobiły...Aha....krety się u mnie pojawiły...... Będzie walka...