Sebuś dzień zaduszny przed nami Nie mogę pisać bo caly czas trzymam kciuki
A rachunkowość polub, to taki logiczny przedmiot , po obu stronach musi się zgodzić zawsze Jak ty coś MAsz to ktoś inny musi być WiNien a jak nie wychodzi bilans na zero to zrobiłeś manko I pomyśleć, że ja z moim ADHD chcialam zostać księgową...
Z niemca ucz się podstaw a skup się na angielskim!!! Ja w czasie pobytu na stypendium w Niemczech wiele lat temu zaczęlam się uczyć angielskiego.... Od podstaw..... Bo wszyscy wkoło na naradach mówili po angielsku.... I stwierdziłam, że 8 lat nauki zmarnowałam.... Do tej pory wspominam jak mieszkając w Niemczech ćwiczyłam jak Misiek Kolski I'am , you are....
Madżena dobrze prawi. Sebuś, niemiecki sobie odpuść (chyba że panią lubisz).
Chyba muszę się w matematyce podszkolić. Mnie się nigdy nic z tych rzeczy nie zgadza.
Sebek, lada moment odsapniesz i zadumasz się nad przemijaniem. A to Święto zdecydowanie poprawia mi humor.
Pero,pero,bilans musi wyjść na zero! 36 lat pracy około księgowej,zawsze musiało siĘ zgadzać,co do grosza!
Dzięki, że ze mną jesteście Niemieckiego nie znoszę - nauczycielki też Do inglisza się przykładam jak mogę - lub na ile pozwala mi czas Na razie marzę, żeby wreszcie był 3 listopada, bo wolnego weekendu mieć nie będę...Lecę zobaczyć co u Was