Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

barbara_kraj... 00:37, 25 paź 2012

Gorąco u Ciebie, Sebuś, jak w ukropie))
Gardenarium 00:40, 25 paź 2012

Sebek, trzymaj się trzeźwo... odbijesz sobie za 10 dni

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 06:58, 25 paź 2012

Sebek napisał(a)
Dzięki za kibicowanie. Krety jakoś się nie odzywają - tfu tfu przez lewe ramię! W sumie to mój najmniejszy problem. Nie wyrabiam się z niczym. Już któryś dzień wgrywam na forum zdjęcia storczyków i jesieni i jakoś nie mogę czasu znaleźć. Skoro mowa o storczykach kupiłem sobie wczoraj w Leroy Z 70% wyprzedaży Piękne dendrobium - 6 odnóżek, jedynie 2 kwiatki miał uschnięte, a 5 pędów jeszcze nie w pełni rozkwitnięte Aż dziwne, że takiego przecenili Jutro sprawdzian z rachunkowości....zginę...śmiercią tuconą Trzymajcie kciuki za mnie o 11.20 chociaż jak przeżyłem dzisiejszy dzień to na prawdę jestem przygotowany psychicznie na jakiś survival...A skoro mowa o psychicznym przygotowaniu.....9 dni....9 dni....9 dni.....Tak czy inaczej mam już dość. Wczoraj po jeździe byłem tak padnięty, a jeszcze miałem 2 sprawdziany do naumiania - i niemieckiński....No cóż - jak siadłem do nauki to trochę się pouczyłem i nagle obudziłem się w środku nocy z zeszytem przylepionym do twarzy...stwierdziłem, że czas spać. Z Inglisza dostałem -3, z towaroznawstwa nie pisaliśmy - niemca napisałem chyba dobrze

Nom - to tyle , lecę - do jutra Jak kolejność się nie zgadza to bardzo mi przykro - nie zamierzam poprawiać

Sebuś dzień zaduszny przed nami Nie mogę pisać bo caly czas trzymam kciuki

A rachunkowość polub, to taki logiczny przedmiot , po obu stronach musi się zgodzić zawsze Jak ty coś MAsz to ktoś inny musi być WiNien a jak nie wychodzi bilans na zero to zrobiłeś manko I pomyśleć, że ja z moim ADHD chcialam zostać księgową...

Z niemca ucz się podstaw a skup się na angielskim!!! Ja w czasie pobytu na stypendium w Niemczech wiele lat temu zaczęlam się uczyć angielskiego.... Od podstaw..... Bo wszyscy wkoło na naradach mówili po angielsku.... I stwierdziłam, że 8 lat nauki zmarnowałam.... Do tej pory wspominam jak mieszkając w Niemczech ćwiczyłam jak Misiek Kolski I'am , you are....
Pszczelarnia 08:14, 25 paź 2012

Madżena dobrze prawi. Sebuś, niemiecki sobie odpuść (chyba że panią lubisz).
Chyba muszę się w matematyce podszkolić. Mnie się nigdy nic z tych rzeczy nie zgadza.

Sebek, lada moment odsapniesz i zadumasz się nad przemijaniem. A to Święto zdecydowanie poprawia mi humor.
hanka_andrus 09:05, 25 paź 2012

Pero,pero,bilans musi wyjść na zero! 36 lat pracy około księgowej,zawsze musiało siĘ zgadzać,co do grosza!
Sebek 15:43, 25 paź 2012

Dzięki, że ze mną jesteście Niemieckiego nie znoszę - nauczycielki też Do inglisza się przykładam jak mogę - lub na ile pozwala mi czas Na razie marzę, żeby wreszcie był 3 listopada, bo wolnego weekendu mieć nie będę...Lecę zobaczyć co u Was
Moniika 17:03, 25 paź 2012

Ja rownież jestem za olaniem niemieckiego na ile się da i za skupieniem się na Angliku dziś to juz chyba tylko 8 dni ? Trzymam kciuki i ja
Sebek 17:04, 25 paź 2012

8 dni ....
Agacia 17:26, 25 paź 2012

2 in 1 - in English about driving licence exam: fingers crossed Sebuś
Mala_Mi 18:21, 25 paź 2012

Oj, oj oj...... u Sebka same stresy....... co tam będziemy trzymać kciuki.. na pewno pomoże