Sebek
23:07, 12 mar 2013

Do wiosny wg mojego kalendarza (bo podobno to 20 marca??) został tydzień i 53 minuty
Aha....widzieliście kiedyś idiotę co jeździ z taczkami i zbiera resztki śniegu z zasp przy drodze???? Bo sąsiedzi dzisiaj już nie kryli swojego zdziwienia i pytali się po co zbieram ten śnieg jak przecież sam stopnieje.......

A przecież to najlepsza okrywa na wszystkie wrażliwe rośliny - mało tej kołderki strasznie, ale mogę spać spokojniej
A teraz jeszcze delikatnie sypie, więc to dobrze..... kto by pomyślał, że będę się cieszyć ze śniegu w połowie marca....Świat się przekręca 

A dzisiaj w ogóle jestem zakręcony.....przyszedłem dziś do szkoły punktualnie....tylko, że na drugą lekcję

Bo okazało się, że były skrócone....a wywieszka wisi już dobry tydzień....
Zmykam...do inflacji popytowej i podażowej - paaaaaa

Aha....widzieliście kiedyś idiotę co jeździ z taczkami i zbiera resztki śniegu z zasp przy drodze???? Bo sąsiedzi dzisiaj już nie kryli swojego zdziwienia i pytali się po co zbieram ten śnieg jak przecież sam stopnieje.......

A dzisiaj w ogóle jestem zakręcony.....przyszedłem dziś do szkoły punktualnie....tylko, że na drugą lekcję

Zmykam...do inflacji popytowej i podażowej - paaaaaa