Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 11:18, 09 maj 2013

No pacz! A moje po 9 - dasz wiarę?
abiko 11:49, 09 maj 2013

no a ja czekam na wiadomość o wypadzie oj Sebuś
Żurawki super, mam takie same zobaczysz jak się pięknie rozwiną. Moje zimę przeżyły całkiem fajnie, podlałam je florowitem i po deszczu są nie do poznania. Zapomniałam znowu karty z aparau
anna_g 12:30, 09 maj 2013

Sebek napisał(a)

Czasem sam się siebie bojam Jak poleciałem po taczkę kompostu to jeszcze zdążyłem całą pryzmę przerzucić Jednak opłaca się regularnie ćwiczyć, bo zmęczenia zero

Sebuś - Ty jesteś niesamowity
Twoje Marmelade mają śliczny kolorek.
Pozdrawiam
Madzenka 20:52, 09 maj 2013

Świetne zakupy Sebek. Rabaty coraz piekniejsze, aż strach sie bać co będzie dalej!!
Sebek 21:05, 09 maj 2013

anna_g napisał(a)

Sebuś - Ty jesteś niesamowity
Twoje Marmelade mają śliczny kolorek.
Pozdrawiam

Oj tam oj tam

Właśnie wróciłem z ogrodu Byłbym dłużej, bo chciałem podlewać, ale Mama mnie wgoniła do domu
Z dzisiejszych prac to: przekopałem całą rabatę, wywiozłem z niej tylko 3 taczki kamieni - nie wiem jakim cudem rośliny tam w zeszłym roku urosły - od razu posadziłem tam dalie, mieczyki i wysiałem kosmosy - wymieszały mi się kłącza, także będzie pstrokacizna na całego
Dodatkowo cały czas robię kanciki - od razu piękniej
No i jeszcze trawę skosiłem, bo jak pies się w niej kładł to go widać nie było Niesamowicie rośnie po tej azofosce W poniedziałek chyba potraktuję ją bofixem, bo dwa mlecze mi w niej zakwitły - skandaliczny skandal!!!!

A tak w ogóle mam sklerozę - i to jaką!!! Miałem jechać do ortodonty - myślałem o tym pół dnia no i zająłem się czymś innym (ogrodem w sensie). Pewnie jak będę na kolejnej wizycie to się mnie spyta co mi wypadło - muszę wymyślić jakieś sensowne wytłumaczenie.....Przecież nie powiem, że trawnik musiałem skosić Tak czy inaczej noszenie drutu kolczastego wydłużyło mi się o dwa tygodnie.....
Sebek 21:06, 09 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Świetne zakupy Sebek. Rabaty coraz piekniejsze, aż strach sie bać co będzie dalej!!

Też się bojam co wymyślę Ale na chwilę obecną zastosowane zmiany mi bardzo konweniują
BarbaraM 21:10, 09 maj 2013

Inspiracje znajduję w Twoim ogrodzie.
Piękne zakupy.
renata_z 07:36, 10 maj 2013

abiko napisał(a)
no a ja czekam na wiadomość o wypadzie oj Sebuś
Żurawki super, mam takie same zobaczysz jak się pięknie rozwiną. Moje zimę przeżyły całkiem fajnie, podlałam je florowitem i po deszczu są nie do poznania. Zapomniałam znowu karty z aparau

Florowit do ..... ?
Pojechałam zakupic a tam tyle możliwości do tego , do tamtego....
Dla kazdej roślinki inny ?
Madzenka 19:09, 10 maj 2013

Sebek napisał(a)

Oj tam oj tam

Właśnie wróciłem z ogrodu Byłbym dłużej, bo chciałem podlewać, ale Mama mnie wgoniła do domu
Z dzisiejszych prac to: przekopałem całą rabatę, wywiozłem z niej tylko 3 taczki kamieni - nie wiem jakim cudem rośliny tam w zeszłym roku urosły - od razu posadziłem tam dalie, mieczyki i wysiałem kosmosy - wymieszały mi się kłącza, także będzie pstrokacizna na całego
Dodatkowo cały czas robię kanciki - od razu piękniej
No i jeszcze trawę skosiłem, bo jak pies się w niej kładł to go widać nie było Niesamowicie rośnie po tej azofosce W poniedziałek chyba potraktuję ją bofixem, bo dwa mlecze mi w niej zakwitły - skandaliczny skandal!!!!

A tak w ogóle mam sklerozę - i to jaką!!! Miałem jechać do ortodonty - myślałem o tym pół dnia no i zająłem się czymś innym (ogrodem w sensie). Pewnie jak będę na kolejnej wizycie to się mnie spyta co mi wypadło - muszę wymyślić jakieś sensowne wytłumaczenie.....Przecież nie powiem, że trawnik musiałem skosić Tak czy inaczej noszenie drutu kolczastego wydłużyło mi się o dwa tygodnie.....

Nie zaszkodzi, im dłużej tym lepiej
martaibartek 19:21, 10 maj 2013

Sebku a od kiedy jesteś zadrutowany? Ja też jestm "aparatką"