Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 11:06, 03 lip 2013

Agata - lałem dursban i nie przejmowałem się, że to chemia - zjadły moje ukochane żurawki!!! A pasek może pokażę

Marzenko - jak pisałem grill się udał i to bardzo - choć wszyscy woleli frytki z piekarnika, sałatki i ciasto z truskawkami A o ogrodzie też była mowa - a nawet słowa uznania - także fajnie

Waska - Byłem u Ciebie

Joasiu - ja też to wybrałem, bo choć jest drogie to starczy na dłuuugo....

Alinko - ja chcesz zobaczyć na żywo to zapraszam

Justa - dzięki Staram się

Gosia - tak co dwa-trzy tygodnie....

Małgosiu - dziękuję Ci - rzeczywiście rosną te badyle w niesamowitym tempie.....Moje jeżówki z siewu też już mają pączki

Danusiu - dziękuję za przekazanie wiadomości

Beata - to carexy Ice Dance - te odnóżki oddzieliłem już przy sadzeniu - ale teraz chyba nie pora na ich dzielenie, bo jest zbyt gorąco i padną....No chyba, że je dasz do cienia

Pszczółko - przywrotniki kładą się jedynie po deszczu.....Te w słońcu...Za to te w cieniu leżą od początku.....Za to położyła mi się lawenda - muszę wymyślić jakieś badyle do podparcia ich....Również pozdrawiam - wakacyjnie
Sebek 19:48, 03 lip 2013

Ostatnio czas pożera mi taka oto mała istota - wybrałem jedno zdjęcie z kilkunastu, bo tylko to nie rozmazane - takie ma ADHD Przedstawiam Wam Kaję

A to dla Agaty I dla potomnych

Potem będą zdjęcia ogródkowe
Joku 20:26, 03 lip 2013

Najszczersze gratulacje!
Takie ADHD też miałam przez kilka dni (Majka vel Klopsik). Pojechało do mojego taty. Całkiem podobne do Kai (mój zwykły kundelek, ale ile wdzięku i radości).
Czekam na zdjęcia ogrodowe.
monteverde 21:56, 03 lip 2013

Sebek napisał(a)
Ostatnio czas pożera mi taka oto mała istota - wybrałem jedno zdjęcie z kilkunastu, bo tylko to nie rozmazane - takie ma ADHD Przedstawiam Wam Kaję

A to dla Agaty I dla potomnych

Potem będą zdjęcia ogródkowe

Piekne oczki ma Kaja gratuluję świadectwa z flagą i co dalej Sebek? jakie studia? pozdrawiam
Sebek 22:01, 03 lip 2013

Aniu - jeszcze rok przede mną - i to bardzo ciężki.....W wakacje muszę odpocząć - na razie mi to nie wychodzi, ale cóż Co do studiów - powoli mi się klaruje co chcę robić - ale to powoooli - niestety z ogrodami nic wspólnego to nie ma Ale jeszcze może mi się odwidzieć, także na razie to tylko gdybanie
Bogdzia 22:03, 03 lip 2013

Kaja i świadectwo jednakowo mi sie podobaja.
JoannA 22:14, 03 lip 2013

Kaja prześliczna, takie słodkie maleństwo
Gratuluję świadectwa.
Sebek 22:56, 03 lip 2013

Wgrywam Trochę to potrwa, bo zdjęć jest....jednym słowem dużo

Sebek 23:08, 03 lip 2013

Wymieniłem lawendy na żurawki Marmalade od Sylwii - lawenda poszła do donicy i tam będzie pokutować

Sebek 23:11, 03 lip 2013

O jeżu malusieńki nabiera całkiem nowego znaczenia Znalazłem takie w pudle Delikatne, cieniutkie szkło - no fliczne