Aniu, wszyscy chwalą, więc nie będę oryginalna, ale przecież nic innego nie mogę napisać No cudnie jest, wszystko tak idealnie do siebie pasuje, wzorcowo! A kulka ligustrowa na pniu obłędna! Miałam takie 3 kulki variegata, żółto obrzeżone, ale niestety nie przetrwały zimy, nie wiedziałam, że one raczej do donic niż na rabatę Będę przychodzić i zachwycać się Twoimi
cudowny masz ogród Tez mi sie marzy taki porządek i tyle roślin, i TAAAKI trawniczek...no cóż może za kilka lat mój będzie choć troszkę tak wygladał....
Mam prośbę - czy mogłabym otrzymać namiary na ten żwirek z Bielska na prv ? takiego właśnie poszukuję już od jakiegoś czasu... Drogi był?
Z góry dziękuję
Życzę dużo wytrwałości i cierpliwości no i oczywiście pogody - przede wszystkim ducha
Aniu mogę Ci kupić podstawki z przeźroczystego plastiku (są kwadratowe i okrągłe ) ... nie widać ich a po schodach się nie leje ... podaj mi wymiary tych pięknych donic ... chyba, że masz innych pomysł
po surfinie jadę dzisiaj po pracy , bo nie wytrzymam tych widoków wyglądają bosko ...
p.s.
jak będziesz chciała zobaczyć te podstawki , to daj znać, zrobię Ci fotkę , bo mam takie u siebie