Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

majkel0326 10:32, 01 kwi 2012

U mnie Haniu bardzo słonecznie,ale też wieje mocno.Rano o siódmej padał sobie śnieg,który na szczęście od razu zniknął.Ale podobno na święta ma wrócić ładna pogoda
Milka 11:02, 01 kwi 2012

asc napisał(a)
PS..trawy kwitną..... tylko niekolorowo.....
Dziś tez mi odbiła palma i kupiłam czarne tulipany. Nie lubię kwiatów których nie widać...ale jako kolejny egzemplarz - oryginał . W donicy kilka cebulek za 5 zł...... już podrośnięt, żal było nie kupić na poprawę nastroju

to ten czarny kolor na p-oprawę nastroju?

Haniu pozdrawiam niedzielnie, pogoda u nas podobna
Malgolinka 11:32, 01 kwi 2012

U nas trochę sypnęło śniegu i gradu - trochę białych kulek było rano na trawniku i samochodzie Ale teraz świeci piękne słonko ale powietrze jeszcze ostre
Haniu specjalnie dla Ciebie wrzuciłam do swojego wątku naszych leśnych sąsiadów
Madzenka 11:37, 01 kwi 2012

U mnie na szczęście śnieg nie leży ale sobie próbuje padać, na szczęście +4 było to nie zostaje na trawie.
Joku 12:07, 01 kwi 2012

Haniu, nadrabiam zaległości u ciebie. Ale się uśmiałam, tak wesoło w twoim wątku. Dziękuję za wsparcie moich poczynań ogrodowych. Na razie ograniczają się do wykopywania roślin ze starego miejsca.
Biało u mnie było wczoraj, dzisiaj już śniegu nie uświadczysz. Słoneczko świeci. Temp. w cieniu 2 stopnie.
marzena 13:16, 01 kwi 2012

Hania, dobrze, że zawsze ( ?) masz humor i energię wiersze Twoje ostatnie poczytałam...więc wenę też !
pozdrawiam
hanka_andrus 13:27, 01 kwi 2012

O,jakich miłych gości do mnie ,,przywiało".Cieszę się,że Wam się podobają moje gryzmoły rymowane.
Bo w ogrodzie na ten moment nie mam co pokazywać.PO niedzieli wysadzę bratki, to chociaż na święta trochę się urozmaici szarzyznę.Nie mam iglastych,To trochę smutny widok o tej porze,a wiosna nadal się wstrzymuje.
Nie ma sprawiedliwości,na południu mają już być ciepłe święta, a tu ,nad morzem,góra 5-6 stopni....
Pozdrawiambie Marzenki,Jolę,Małgosię,Maję i Irenkę!

A poza tym wszystkim odwiedzającym -Miłego dnia!

Bogdzia 13:47, 01 kwi 2012

Poczytałam co Twoi goście napisałi. Pogody ducha Haniu życzę, własciwie Ty zawsze jesteś pogodna.
Jagna 15:28, 01 kwi 2012

Moje drogie dziś u mnie prawdziwy 1 kwietnia. Rankiem piękne słoneczko, potem tak napadało, ze zrobiło sie styczniowo. A teraz jakby nigdy nic +16 w słońcu wprawdzie ale jednak.
alinaSz 16:30, 01 kwi 2012

Widzę że sezon rozpoczęty i zdrowie dopisuje bo pięknymi dowcipami sypiesz..pogoda wszędzie jednakowa jak widać....trochę śniegu ,wiatru .deszczu ..i temperetura ledwo powyżej zera....życzę Ci zdrowia i humoru tak jak do tej pory...