Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 09:22, 08 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)
Piękne widoki , ujecia niebanalne super !!!!!

Witam sie milutko

witam....dziękuję za słowa uznania w imieniu mojego eMa...On jest autorem tych zdjęć...pozdr
ewa004 09:58, 08 wrz 2014

Beatka w domku byłyśmy o 21 ,dziewczyny już mnie tylko oprowadzały po to żeby płacić ,ale zakupy udane.
A wczoraj byliśmy na Dożynkach ,też fajna imprezka .

Beaciu ja chyba jeszcze tego nie zdążyłam napisać ,że bardzo bardzo się cieszę z naszego spotkania
Cały czas jestem pod wrażeniem tego ,że widziałyśmy się pierwszy raz a uczucie jak byśmy się przyjaźniły od lat
Wspólnych tematów i wirtualnych przyjaźni tyle że temat do rozmów się nie kończy .
Jeszcze żyję tym spotkaniem buziaczki

beta 10:14, 08 wrz 2014

Ewa...ja też mam podobnie odczucia...zazwyczaj przy pierwszym spotkaniu to mam lekkiego stresa, a tu żadnego...jak byśmy się znały od lat....zaskoczona byłam Twoją osobą w sensie wyglądu...nie wiedziałam, ze Ty taka laska jesteś...bo na wątku tak płaczesz, że kilogramy, że ćwiczysz, że trzeba zgubić...więc albo dobrze ćwiczyłaś, albo dobrze ściemniałaś

cieszę się że imprezka się udała...ja tez się wczoraj bawiłam...mam fajne zdjęcia...nawet udało nam się posiedzieć z Piotrusiem na krzesełkach zanim jeszcze się koncert rozpoczął

miałam rozrywkowy weekend...zupełnie inny od wszystkich...jak dzisiaj budzik zadzwonił to nie wiedziałam o co "kaman"...cały czas się uśmiecham na wspomnienie naszego spotkania

a dziś...dzień jak co dzień...

uwierz, że nawet nie miałam kiedy tego rozchodnika wsadzić...a Ty się uporałaś z roślinami?

a córki masz fantastyczne...fajne Dziewczyny
ewa004 10:32, 08 wrz 2014

Beaciu z tymi kilogramami to nie żadna ściema ,jest ich za duzo i tyle ...a jeszcze jak stanęłam koło takiego szczypiorka jak Ty ,Madzia zreszta tez szczuplutka o dłłłuuggiichch nogach więc tym bardziej

AAA wiesz że ja zapomniałam ze Ty na koncercie byłaś
Fajnie że było fajnie

A roślinki jeszcze stoją w doniczkach
Z rozplenicą od Madzi latam po całym podwórku, bo chcę ją wszędzie mieć tak mi się podoba.
Ale posadzę ja chyba koło leżaczka
beta 10:56, 08 wrz 2014

no, ta rozplenica cudna jest i wcale Ci się nie dziwię że masz mętlik w głowie...ja chyba dziś będę sadzić to i owo

pozdrawiam
Pszczelarnia 11:56, 08 wrz 2014

Jak ta perowskia chce u Ciebiue rosnąć. Na potęgę rośnie. Pięknie.
Widziałam taki obrazek gdzieś: perowskie, budleje, róże i rozplenice z rozchodnikami. Piękna rabata schyłku lata.
beta 12:13, 08 wrz 2014

Hej Ewuś...no jakoś rośnie...ale u mnie ziemia nie najlepsza...same piaski...od czasu do czasu podrzucam jej skorupki po jajkach i popiół drzewny...w żaden inny sposób jej nie rozpieszczam...i rośnie...muszę teraz dosadzić czosnki, żeby i wiosną było ładnie
Toszka 18:44, 08 wrz 2014

Beatko, bo ty właśnie masz idealne warunki dla Perovskii...
podrzuć jej dolomitu
beta 21:03, 08 wrz 2014

Toszka napisał(a)
Beatko, bo ty właśnie masz idealne warunki dla Perovskii...
podrzuć jej dolomitu

ale to chyba na wiosnę?...czy teraz?
malkul 09:16, 10 wrz 2014

A ty co tak się do Madzi wystroiłaś?

no jak można tak szalenei kobieco wyglądać? siem dopytowujem