Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

martaibartek 20:46, 08 cze 2015

Beatko no to teraz zazdrość mnie dopadła!
Lewa strona tarasowa obłędna!!! świetna jest ta rabata w "skrzyni"- z berberysową prezentuje się powalająco!
Warzywnik- katalogowy!
Naparstnice urzekające!
Czosnki, trawy... tylko siedzieć i podziwiać.

Buziaki i pozdrawiam!
beta 22:20, 08 cze 2015

leon60 napisał(a)

tylko siedzieć i podziwiać

Leonku..dziekuję...a ja dziś u Ciebie podziwiałam

monteverde napisał(a)
ładnie wygląda warzywniak jaki szczaw a sałatka

czesć Aniu... kolorki lubię także w warzywniku... kolorowe sałaty sadzę od kilku sezonów...choć w tamtym roku chyba nie miałam....lubię to zestawienie kolorystyczne...pozdawiam Cię serdecznie

Juzia napisał(a)
Ale zmiany u Cię!

W dechę

dzięki Juziek...

ewa004 napisał(a)
Pięknie

Ewa...toś się nagadała...a jak nóżka?

Rench napisał(a)
Normalnie nie mogę patrzeć na te wasze piękne trawniki.
Ja już chyba ze 2kg wysiałam na dosiewki dziur i dalej dziurawy
Śliczne rabatki

Renatko,no coś Ty??!!...wiesz jaki mam zachwaszczony trawnik?...to tylko na tych ujęciach wyszedł względnie...naprawdę...buziaki Blondi
Magda70 22:29, 08 cze 2015

Kadry i bliższe i te dalsze w dechę już są

Kiedy wpadniesz po stipę i przywieziesz seslerię jesienną
beta 22:35, 08 cze 2015

magnolia napisał(a)
pięknie Beatko. Nówka rabata przy tarasie- piękna jest i bardzo obiecująca!

...Twoje odwiedziny to dla mnie zaszczyt...a jeszcze tak miłe słowa...chyba nie zasnę....merci

malkul napisał(a)
sliczna ta rabatka przy tarasie co to za drzewko? całość jak się rozrośnie będzie wyglądala bardzo apetyczniE

Gosieńko, mam nadzieję że będzie apetycznie...a to drzewko to grujecznik...buziaki Piękna

Tess napisał(a)
O matko, jak pięknie!
Zgapiam od Ciebie rabatkę z perowskią. Muszę ją mieć, po prostu muszę!
Zrobiłam już sadzonki - chyba się udało, bo listeczki wypuściła.

Rany, jak tu teraz pięknie!
no Szalona...zgapiaj do woli....będzie mi bardzo miło...

martaibartek napisał(a)
Beatko no to teraz zazdrość mnie dopadła!
Lewa strona tarasowa obłędna!!! świetna jest ta rabata w "skrzyni"- z berberysową prezentuje się powalająco!
Warzywnik- katalogowy!
Naparstnice urzekające!
Czosnki, trawy... tylko siedzieć i podziwiać.

Buziaki i pozdrawiam!

Marta, no fiesz co?!...chyba się zaczerwieniłam...a jak patyczki?....będzie coś z nich?...a wiesz, ze dziś o Tobie myślałam?...serio, serio...chwalę się....wczoraj na targu staroci wyszperałam śliczny drewniany młynek i prześliczną turkusową szklaną buteleczkę z korkiem...a widziałaś w L te koszyki z trawy?

ps. jakbyś chciała nasion naparstnic , może uda się też siewki, to się chętnie podzielę
beta 22:39, 08 cze 2015

Magda70 napisał(a)
Kadry i bliższe i te dalsze w dechę już są

Kiedy wpadniesz po stipę i przywieziesz seslerię jesienną

ooo Madziula....w dechę powiadasz?...to dziękować

co do wymiany to naprawdę nie wiem co Ci powiedzieć...ten tydzień jest dla mnie jedną wielką masakrą...juz na samą myśl co prze demną to mnie mdli...ale mam pewien pomysł...prawdopodobnie w czwartek będę po 15-stej w mieście..mogę dostarczyć Ci tę seslerie...pasi?...a po stipę rowerem przyjadę
ewa004 10:12, 09 cze 2015

Beaciu pytasz ja nożka ? dobrze na rowerku już jeżdżę i na dniu dziecka potańcowałam.....tzn po dniu dziecka ,dzieci poszły juz spać
beta 10:16, 09 cze 2015

ewa004 napisał(a)
Beaciu pytasz ja nożka ? dobrze na rowerku już jeżdżę i na dniu dziecka potańcowałam.....tzn po dniu dziecka ,dzieci poszły juz spać

hahaha...czyli odpowiednia rehabilitacja czyni cuda

w jakim terminie ta babska integracja ?
martaibartek 10:38, 09 cze 2015

Beatka to myślami się ściągnęłyśmy

U mnie tez kocioł, więc na O czasu brak, ale myślę i pamiętam o Tobie
Co do perowskia to ładnie puściła listka, a następnie zdechła
Za to werbena pięknie przyrasta.

Koszyki w L widziałam, ale nie mam kasy na "takie" wydatki.
Ja w sobotę na starociach kupiłam fajny okrągły koszyk z uszami za 3zł.
beta 10:45, 09 cze 2015

Marta
w takim razie coś wymyślę z perowskią...widziałam, że niektóre się rozłażą...może uda mi się z korzeniami wyrwać

co do werbeny to się bardzo cieszę...na swoją tez już się cieszę...wysiała się sama jak głupia

co koszyka...to gratuluje...uwielbiam takie zakupy...a jaka potem satysfakcja...swój młynek drewniany, wysoki na ok 30 kupiłam za 10 zł...myślę że cena dobra...w L widziałam z drewna bukowego malowanego za 60 zł...ale tez nic im nie brakowało...śliczne są...tylko ta cena

czekam na Twój kolejny wpis...no i zapraszam
Kuba 10:49, 09 cze 2015

lewa strona jest moje ulubiona a i prawa niezła
warzywnik pożeram oczami