Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 12:26, 24 lip 2012

Juzia_G napisał(a)
No śliczna kratka i śliczny piesiunio, ale kiedy domek pomalujecie????
hehe....pozdrawiam

no własnie

wczoraj pojechaliśmy po malowidła, wymyśliłam tak--domek w kolorystyce szopy, ale okna, drzwi całe, balustradki w kolorze letniej łąki, myślałam żeby jeszcze donice tak machnąć, ale chyba by się zlewała za bardzo z kwiatami?

kupiłam zieloną farbę i kupiliśmy bejcę -ten sam kolor co szopka, ale innej firmy, no i przy wykonaniu próby okazało się że kolkor jest ...czarny i dupa blada, trza kupić nowy

a Ty Justa jak? odżyłaś trochę
Juzia 13:57, 25 lip 2012

Zielony...ładniutko będzie! (Donica może być też zielona)

Ja dopiero dzisiaj jakoś funkcjonuję...wieczorkiem może wrzucę jakieś fotki nowe
Dorka 19:22, 25 lip 2012

Jak się okazało, też masz niezły kawałek terenu do zagospodarowania i mnóstwo pomocy od życzliwych ludzi jestem przekonana, że to dodaje skrzydeł
beta 21:18, 25 lip 2012

Dorka napisał(a)
Jak się okazało, też masz niezły kawałek terenu do zagospodarowania i mnóstwo pomocy od życzliwych ludzi jestem przekonana, że to dodaje skrzydeł

tak Doroko jestem wdzięczna wszystkim zaglądającym tu, to naprawdę niesamowicie ludzi, pełni cepła, chęci pomocy, i przede wszystkim pozytywnie zakreceni

zanim TU trafiłam ogród nie miał dla mnie większego znaczenia, sory że tak pisze , ale tak było, teraz , może nie jestem ekspertem w kwestii doboru roślin, ani ich pielęgnowaniu, ale mam świadimość, a może raczej nabywam jej, cokolwiek to znaczy, i to mnie cieszy niesamowiecie

aż dziwię się sama sobie niekiedy i mówię -kobieto daj sobie spokój, ale jak popatrzę na Nich-Pozytywnie Zakręconych to mi przechodzą wszelkie niechciejstwa i zaczyna mi się chcieć

życzę Ci także samych pozytywnych Duszyczek i dobrych rad

pozdrawiam Beata
Diana 21:50, 25 lip 2012

Beatko szkoda że ta bejca nie taka kupisz nową i będzie malowanie "mojego" ulubionego domku!!! super zieleń będzie super
beta 22:05, 25 lip 2012

Diana napisał(a)
Beatko szkoda że ta bejca nie taka kupisz nową i będzie malowanie "mojego" ulubionego domku!!! super zieleń będzie super

dzięki kochana, nie widziałam że to Twój "ulubieniec"

może Małż jutro kupi nową, ale i tak 60 zł w plecy, no trudno, na starość człek powinien mądrzeć...

teraz już wiem, że Palisander Altaxu ma się ni jak do Palisandra Drewnochronu - buuuu
Juzia 22:08, 25 lip 2012

Dorka 22:12, 25 lip 2012

beta napisał(a)

tak Doroko jestem wdzięczna wszystkim zaglądającym tu, to naprawdę niesamowicie ludzi, pełni cepła, chęci pomocy, i przede wszystkim pozytywnie zakreceni

zanim TU trafiłam ogród nie miał dla mnie większego znaczenia, sory że tak pisze , ale tak było, teraz , może nie jestem ekspertem w kwestii doboru roślin, ani ich pielęgnowaniu, ale mam świadimość, a może raczej nabywam jej, cokolwiek to znaczy, i to mnie cieszy niesamowiecie

aż dziwię się sama sobie niekiedy i mówię -kobieto daj sobie spokój, ale jak popatrzę na Nich-Pozytywnie Zakręconych to mi przechodzą wszelkie niechciejstwa i zaczyna mi się chcieć

życzę Ci także samych pozytywnych Duszyczek i dobrych rad

pozdrawiam Beata

Już bardzo się cieszę, że odważyłam się napisać dziękuje Ci za kontakt
Diana 22:22, 25 lip 2012

Beatko uwielbiam ten domek ja i moje dzieciaczki
beta 22:30, 25 lip 2012

Diana napisał(a)
Beatko uwielbiam ten domek ja i moje dzieciaczki

Dzięki

częstuję

ciasto maślankowe, a co!, nie żałujmy sobie