Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 17:46, 05 sie 2012

martaibartek napisał(a)
Cześć Beatko!!! witam w twoich Codziennych progach i ogrodach!
Jak to fajnie oglądać tak jakby "swój" dom z innym otoczeniem
Jeszcze nie udało mi się przeczytać całego wątku,ale obiecuję, że nadrobię.
Na razie to co widziałam zapowiada się bardzo fajnie!

Pozdrawiam cię serdecznie!

a w jakich okolicach ta twoja mała wieś? (jak można zapytać)

witam w moich Codziennych progach

mieszkamy między Słupskiem a Ustką

a gdzie Wasz wątek?

a na muratorze nie mieliscie przypadkiem wątku?, jeżeli tak to musiałam do Was zaglądać, czy Wy macie taki teren ze skarpą? czy z kimś pomyliłam?

zapraszam cześciej

co prawda nie mam za bardzo czym się pochwalić, ale plany to ja mam duuuuużżżżeeee
Moniika 17:50, 05 sie 2012

A ja dziś byłam w Ustce córkę z koloni odebrać!!! Wyjechaliśmy o 7.00 o 9 byliśmy na miejscu, 2 godzinki na płazy i już w domu!!! I tak blisko koło Ciebie!!! Pięknie tam było zrobiłam Cudne zdjecia płazy, niebo i woda dziś były u Ciebie lazurowe! Oczywiscie tylko do czasu gdy pogoda sie zepsuła
beta 18:01, 05 sie 2012

Przetacznik napisał(a)
Beatko ja to chyba ślepa jestem i nierozgarnięta.Tak lubię jak roześmiana do mnie zaglądasz, a dopiero dziś zobaczyłam, że masz swój wątek.: (.. Nie umiem tego wytłumaczyć, przepraszam... Widzę, że batalię ogrodową planujesz... no i bardzo dobrze najciekawsze przed Tobą. Pozdrawiam i obiecuję uważnie prześledzić Twoje liczne już strony
... i chyba do okulisty się zapiszę ; )
Weronika

miło Cię widzieć Weroniko
jak to mówią -lepiej późno niż wcale

wątku długo nie miałam, więc może to stąd, ale nie gniewam się

sama się często zastanawiam-co ja Tu robię między Wami? ani u mnie ładnie, ani roślin nie mam, wiedzy na ich temat raczej mało, a u Was wspaniałe ogrody!, tym bardziej dziękuję że do mnie zaglądacie

to właśnie jest magia tego miejsca, że się stąd odchodzić nie chce

p.s okulista Ci nie potrzebny, po zdjęciach widać że masz świetne oko

beta 18:03, 05 sie 2012

Monika352 napisał(a)
A ja dziś byłam w Ustce córkę z koloni odebrać!!! Wyjechaliśmy o 7.00 o 9 byliśmy na miejscu, 2 godzinki na płazy i już w domu!!! I tak blisko koło Ciebie!!! Pięknie tam było zrobiłam Cudne zdjecia płazy, niebo i woda dziś były u Ciebie lazurowe! Oczywiscie tylko do czasu gdy pogoda sie zepsuła

Monika, Ty byłaś w Ustce i do mnie nie zajechałaś?

no nie , masz minusa jak stąd do Chin, normalnie obrażona na Cię jestem

jak Młodą będziesz odbierała to koniecznie daj znać
Moniika 20:58, 05 sie 2012

Ale ja ją właśnie odbierałam... nie wiedziałam że Ty w Ustce mieszkasz... a poza tym mój M nie widział córki 10 dni- nawet nie wiesz co to znaczy!!! - jechał tam z prędkością światła... a potem jak już ją odebraliśmy to musiałam się nią zająć, w końcu dziecka 10 dni nie było... także nawet gdybym wiedziała że mieszkasz w Ustce , pewnie mój plan "zboczenia z trasy" nie zostałby zaakceptowany przez resztę mojej rodziny....
beta 08:20, 06 sie 2012

Monika352 napisał(a)
Ale ja ją właśnie odbierałam... nie wiedziałam że Ty w Ustce mieszkasz... a poza tym mój M nie widział córki 10 dni- nawet nie wiesz co to znaczy!!! - jechał tam z prędkością światła... a potem jak już ją odebraliśmy to musiałam się nią zająć, w końcu dziecka 10 dni nie było... także nawet gdybym wiedziała że mieszkasz w Ustce , pewnie mój plan "zboczenia z trasy" nie zostałby zaakceptowany przez resztę mojej rodziny....

Moniczko, ale przecież ja na Tobie niczego nie wymuszam

tłumaczyć się też nie musisz

pomyslałam tylko że miło by było się spotkać

nie było moją intencją stawiać Cię w niezręcznej sytuacji, jeżeli tak to odebrałaś to przykro mi

iwona100na 08:29, 06 sie 2012

Dziewczyny - czy wiecie gdzie moze być jakiś fajny ogrodniczy - godny polecenia w okolicach Gdyni Chyloni?
beta 08:36, 06 sie 2012

iwona100na napisał(a)
Dziewczyny - czy wiecie gdzie moze być jakiś fajny ogrodniczy - godny polecenia w okolicach Gdyni?

Iwonko ja jeżdzę do ogrodnika pod Słupskiem

ale spytaj Monikę, ona z Gdańska jest
beta 08:44, 06 sie 2012

Iwonko, a co planujesz kupić?
iwona100na 08:56, 06 sie 2012

Moi rodzice kupili tam dom i szykują się ogrodowe rewolucje
Musze zrobic rozeznanie gdzie jechać po zakupy