Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 19:52, 28 sie 2016

malkul napisał(a)
bawicie sie u Madzi? fajnei Wam kobitki

jazzy napisał(a)
I jak tam po sobocie?

jeszcze do siebie dochodzę

było świetnie...miła atmosfera...przepyszne żarcie....orzeźwiająca kąpiel w jeziorze...czego chcieć więcej

Madziula ...dzięki Ci za zorganizowanie tego spotkania...mamie za udostępnienie lokum....wiesz jak było...nie będę się rozpisywać....nam się podobało mega...do dziś mam w ustach smak tego maminego kociołka...i nie pamiętam kiedy ostatnio tak się chichrałam jak wczoraj podczas meczyku...merci

p.s dary wsadzone...ciesze się z nich niezmiernie...mogłam wykończyć rabatki
beta 20:00, 28 sie 2016

aleksandra_g napisał(a)
miło było znowu zobaczyć waszą całą rodzinkę! teraz tylko trzeba się umówić czy next time u was czy u nas? czekamy na propozycje

Olu...Aleksandro...Alex......też się ciesze że mogliśmy się znów wszyscy razem spotkać....było niesamowicie sympatycznie...Mania zdobyła serca wszystkich tam obecnych...jest urocza...Amelka jeszcze dziś wspominała o jej mięciutkich jak kaczuszka włoskach...spotkanie owszem...już szukamy kociołka...może dzień ziemniaka nas?...tylko nie wiem czy październikowy termin będzie wszystkim pasował...będziemy w kontakcie

edit...Olu zapomniałam dodać że w Tobie cała nadzieja jeśli chodzi o jakieś zdjecie ze spotkania
nawigatorka 20:16, 28 sie 2016

Fajnie że spotkanko miałyście
Ja od miesiaca też jestem posiadaczką kociołka.ostatni w piątek był
aleksandra_g 21:20, 28 sie 2016

no nie mów, że nadzieja we mnie bo ja w ostatniej chwili na odchodznego coś pstryknęłam, Magdy aparat był w obrocie więc skazane na jej łaskę jesteśmy
myślę, że jak się nie da we wrześniu to może być i październik byle by się znowu zobaczyć w tym miłym gronie no i Ciekawa jestem Twojego ogrodu na żywo, bardzo!

co do Mani to cieszę się, że nie była dla was ciężarem moja uwaga stety/niestety skupiła się głównie na niej ale dzięki mojemu super eMowi mogłam choć trochę z wami pobiadolić

a Amelka cóż.... kopia mamy! laska z niej będzie jak cholera! za rok pewnie Cie przerośnie a wtedy już Top model się kłania

no i myśl tam czym możemy się wymienić żebym do tego czasu innym nie rozdała

edit. idę do auta po aparat... zobaczę co tam mam
beta 21:35, 28 sie 2016

Alex...nasz ogród cały czas w budowie...i przyznam szczerze że już mam tremę na myśl o spotkaniu...a z drugiej strony sobie myślę, że wszak nie skończony ogród jest najważniejszy a ludzie i spotkanie
jakbyś potrzebowała Heufleriany czy matrony to służę pomocą...zacznę już dla Magdy ją ukorzeniać, więc daj znać...
buziaki
beta 21:38, 28 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
Fajnie że spotkanko miałyście
Ja od miesiaca też jestem posiadaczką kociołka.ostatni w piątek był

no...spotkanko było...

Asiu a mogłabyś podac namiary na wasz kociołek...obejrze sobie co i jak
aleksandra_g 21:53, 28 sie 2016

przestań mój też w budowie a już wizytację Magdy przeżyłam do tego była z mamą i teściową !

fajnie jest patrzeć na coś co się tworzy i później mieć porównanie i docenia się trud bo jak byłam u Magdy to nie chciało mi się wierzyć, że kiedyś było inaczej!

Matronę z chęcią przygarnę o ile jej wcześniej nie kupię bo już bym chciała zakończyć rabatę z jej udziałem! ale z tego co widzę to mam ją jeszcze w innych miejscach co do seslerii to mam w projekcie ale jesienną...
a co ja mogę Ci dać?
beta 22:09, 28 sie 2016

W takim razie więcej tej Matrony namnozē...ja to w zasadzie nie wiem co bym mogła chcieć mam dwie duże rabaty do zrobienia ale nie wiem która pierwsza tusze więc też nie wiem czego w pierwszej kolejności bym potrzebowała. ..Ale popatrze na spokojnie i dam znać ☺
aleksandra_g 22:31, 28 sie 2016

mnóż mnóż i daj znać co potrzebujesz
beta 07:39, 29 sie 2016

ale fajna fota...dzięki Olu