Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

ewa004 10:04, 08 sie 2016

Sebek dobry jestes
Oj tam bedziesz miał lata Beatki to tez bedzie miał taki SKS ,wybacz kobiecinie
beta 10:14, 08 sie 2016

ewa004 napisał(a)
Sebek dobry jestes
Oj tam bedziesz miał lata Beatki to tez bedzie miał taki SKS ,wybacz kobiecinie

hahahaha...nic dodać nic ując
Sebuś wybacz
beta 11:25, 10 sie 2016

całe szczęście, że nie brałam się za przedpłocie....gmina postanowiła doświetlić ulice na której mieszkam i pierdzielnęli mi latarnie pod płotem...jak wczoraj moja Młoda zobaczyła ten cud architektury i dizajnu to stwierdziła "ale urocza"
eM na to, ze teraz to trzeba będzie ją czymś obsadzić
pół roboty wykonali panowie od instalcji, czyli zdarli darninę...może faktycznie pomyśleć o obsadzeniu?
pozdrawiam z zimnego Słupska
Lukas 21:24, 16 sie 2016

Mógłbym cały dzień leżeć na hamaku w takim otoczeniu zwłaszcza
babka 22:34, 16 sie 2016

beta napisał(a)
całe szczęście, że nie brałam się za przedpłocie....gmina postanowiła doświetlić ulice na której mieszkam i pierdzielnęli mi latarnie pod płotem...jak wczoraj moja Młoda zobaczyła ten cud architektury i dizajnu to stwierdziła "ale urocza"
eM na to, ze teraz to trzeba będzie ją czymś obsadzić
pół roboty wykonali panowie od instalcji, czyli zdarli darninę...może faktycznie pomyśleć o obsadzeniu?
pozdrawiam z zimnego Słupska

Nosa miałas Ja taka bystra nie byłam bo wiedząc, że prawdopodobnie w tym roku będą kłaść u mnie kanalizę to wzięłąm się i wybrukowałam przedpłocie polnymi kamieniami. Natargałam się, nakopałam a oni przyjdą i zrujnują Ot durna ja ... Najwyżej, będę je wkopywać apiać od nowa
Nic tam nie sadzę bo wystarczy, że raz piaskarka solą sypnie i wszystko pada :/
Zielona 00:19, 17 sie 2016

Hmmm... i pewnie takie "subtelne" oświetlenie nocne Wam zafundowała ta latarnia
nawigatorka 08:15, 17 sie 2016

Lampę mam ale raczej subtelna.niedawno wymieniana więc wykopkow nie przewiduje.a o kanalizie to nawet nie mam co marzyć trzymam kciuki za przedplocie.
Już wybrałeś nowe drzewo?
beta 09:27, 17 sie 2016

Lukas napisał(a)
Mógłbym cały dzień leżeć na hamaku w takim otoczeniu zwłaszcza

dzięki Łukasz..w tym roku z miejscówą na hamaku nie miałbyś problemu

babka napisał(a)

Nosa miałas Ja taka bystra nie byłam bo wiedząc, że prawdopodobnie w tym roku będą kłaść u mnie kanalizę to wzięłąm się i wybrukowałam przedpłocie polnymi kamieniami. Natargałam się, nakopałam a oni przyjdą i zrujnują Ot durna ja ... Najwyżej, będę je wkopywać apiać od nowa
Nic tam nie sadzę bo wystarczy, że raz piaskarka solą sypnie i wszystko pada :/

Olu...raczej więcej szczęścia niż nosa...nie spodziewałam się tych lamp u nas...a już na pewno nie pod płotem...ale wiesz...władza się postarała bo dożynki idą ...w każdym razie jedyne na co miałabym ochotę to chyba tylko bluszczem obsadzić...pozdr

Zielona napisał(a)
Hmmm... i pewnie takie "subtelne" oświetlenie nocne Wam zafundowała ta latarnia

tak Marta...romantiko...ech...oświetlają mi zywopłot i trochę hortki

nawigatorka napisał(a)
Lampę mam ale raczej subtelna.niedawno wymieniana więc wykopkow nie przewiduje.a o kanalizie to nawet nie mam co marzyć trzymam kciuki za przedplocie.
Już wybrałeś nowe drzewo?

hejka...z tym przedpłociem to dziwna sprawa...bo niby ty jako własciciel masz obowiązek dbać o łąd i porządek na zewn...ale jak przyjdzie co do czego to nikt tego nie uszanuje....dlatego stawiam na bluszcz
w sprawie drzewa rozważam tego jarząba...to dla córki
widziałam ostatnie foty u Ciebie jakie zamieściłaś...nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszczę tego grujecznika...a może inaczej....jak bardzo żałuje że ten mój padł
leon60 09:46, 17 sie 2016

ja to bym chciała mieć lampę na przedpłociu
beta 09:51, 17 sie 2016

leon60 napisał(a)
ja to bym chciała mieć lampę na przedpłociu

...wiesz Olu...ja niby nie narzekam...ale sytuacja nowa