Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

aleksandra_g 11:32, 08 wrz 2016

beta napisał(a)
jestem

wczoraj u nas pod oknem dożynki były...i w dodatku w komitecie organizacyjnym byłam...więc mocno nie czasowa jestem

Olu te jeżówki to pow wow wild berry...bardzo ja polecam...ma zwarty pokrój...nie pokłada się...kwitnie wieloma kwiatami na jednej łodydze...i kolor ma przepiękny...rusza trochępóźniej nie te zwykłe...chcesz ją?

pytam bo piękna właśnie a podobną widziałam w ogrodniczym u siebie ale nie kupiłam bo bez nazwy była, ja w projekcie mam mamma mia chyba czy coś takiego i chyba będę się tego trzymać bo jak tak dalej będę zamieniać to mogę się za bardzo odchylić i później reklamacji mi Pani projektant nie przyjmie hehehe
ale dziękuję kochana

matrone zamówiłam ale nie pamiętam ile sztuk, czekam bo nie mają na stanie i przez nią mi dostawę wstrzymali niby po niedzieli ma być !

a z tym spotkaniem to już pewne? termin zaklepany jakiś bo nie wiem czy nie przegapiłam?
beta 11:37, 08 wrz 2016

aleksandra_g napisał(a)

pytam bo piękna właśnie a podobną widziałam w ogrodniczym u siebie ale nie kupiłam bo bez nazwy była, ja w projekcie mam mamma mia chyba czy coś takiego i chyba będę się tego trzymać bo jak tak dalej będę zamieniać to mogę się za bardzo odchylić i później reklamacji mi Pani projektant nie przyjmie hehehe
ale dziękuję kochana

matrone zamówiłam ale nie pamiętam ile sztuk, czekam bo nie mają na stanie i przez nią mi dostawę wstrzymali niby po niedzieli ma być !

a z tym spotkaniem to już pewne? termin zaklepany jakiś bo nie wiem czy nie przegapiłam?

hahaha...no tak...Pani Projektant proszę nie denerwować

co do spotkania to jeszcze termin nie ustalony...nic nie przegapiłaś...zresztą...darłabym się jakby co
teraz na taki bałagan to póki co wstyd zapraszać...mus ogarnąć
Magda70 11:41, 08 wrz 2016

Krzyczę, ze Pierwszy weekend października i 15.10 mi nie pasują!!!!!!!!
beta 11:43, 08 wrz 2016

Magda70 napisał(a)
Krzyczę, ze Pierwszy weekend października i 15.10 mi nie pasują!!!!!!!!

hahaha...co kierowniczka to kierowniczka...aby tylko nie padało...bo ca wtedy z wami pocznę
achimee 16:17, 08 wrz 2016

Wow! jakie czadowe dekoracje dożynkowe, Wy tak całą wieś stroicie? tzn. każdą chałupę?
malkul 16:36, 08 wrz 2016

normalnie niesamowita te dekoracje. widac ile to pracy bo pełen przeglad pomysłów
beta 08:01, 09 wrz 2016

dzięki Dziewczyny za pochwały tych naszych Chochołów
Iva -przystrojony był kawałek od drogi wjazdowej do boiska na którym odbywała się impreza....gdyby każdy swoja posesję stroił to miałybyśmy o wiele mniej roboty...ale niestety stroiło tylko kilka osób...podzieliliśmy się odcinkami i każdy był za swój odpowiedzialny..ot i tyle...i po wszystkim oczywiście tez każdy ten swój odcinek musiał;l posprzątać...takie imprezki pokazują na kogo i w jakim zakresie można liczyć....i niestety jak na wieś liczącą ok 500 osób pomagało może ze 20 osób
Gosiu ...cmok
siakowa 08:10, 09 wrz 2016

beta 08:10, 09 wrz 2016

siakowa napisał(a)

piąteczek
zaciesz
siakowa 08:15, 09 wrz 2016

beta napisał(a)

piąteczek
zaciesz

też