Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

Jag_58 21:58, 13 cze 2014

akanta napisał(a)

Jagódko ,pokochaj róże i one aż się proszą do twojego ogrodu.Powiem ci tak.Taki piękny ogród bez róż... to jak koń bez ogona ...no..no i co ty na to ?Pozdrawiam także i życzę przemyśleń ale tylko z opcją na T A K !No skuś się choćby tylko na Edenkę będziesz już w kompletnym raju.

Aniu ładne porównanie zrobiłaś ,no koń bez ogona ,aż sie uśmiałam wiesz co piszesz Aniu powiem Tobie ze pewnie coś z tego będzie,bo myślę o wybudowaniu kawałka muru w miejsce brzydkich tui na którym bym rozpięła rózyczke ,takie mam plany zobaczymy co mi z tego wyjdzie Aniu piękne masz róże
akanta 22:05, 13 cze 2014

Siąpi wreszcie,więc róże pod parasolem wiśni.

New Dawn całkowicie zasłoniła podporę a pod nią bukszpanowa kula.

akanta 22:09, 13 cze 2014

Jag_58 napisał(a)

Aniu ładne porównanie zrobiłaś ,no koń bez ogona ,aż sie uśmiałam wiesz co piszesz Aniu powiem Tobie ze pewnie coś z tego będzie,bo myślę o wybudowaniu kawałka muru w miejsce brzydkich tui na którym bym rozpięła rózyczke ,takie mam plany zobaczymy co mi z tego wyjdzie Aniu piękne masz róże

No to cieszę się Jagódko z tych dwóch powodów ,że będzie r.i ,że cię rozśmieszyłam i że się podobają.No i jeszcze najbardziej z faktu ,że lubisz mnie odwiedzać ...bo ja też ciebie ...właśnie lecę.
akanta 23:23, 13 cze 2014

Jag_58 napisał(a)

Aniu chociaż jedną różę mam taką jak Ty ,Sympathię masz śliczne róże zresztą tak jak i cały ogród ,pozdrawiam serdecznie

Tu pomyliłam się ,ta róża to Uetersens !nr 3 N I E Uetersener
Jag_58 23:26, 13 cze 2014

akanta napisał(a)

Tu pomyliłam się ,ta róża to Uetersens !

Aniu tak się znam na różach że nawet pomyłki nie zauważyłam ale róża i tak piękna
akanta 23:32, 13 cze 2014

Dziś jest taki ogrom róż,że naprawdę jest w czym wybierać nie to co kilkanaście lat temu lub nawet kilka.Dzisiejsze róże są tak wyselekcjonowane ,pięknie budują krzew i mają takie dorodne kwiaty.Wszystko pod klienta.
akanta 19:58, 15 cze 2014

Już kolejny dzień zachmurzony a wczoraj nawet popadało.Ale mam kilka zdjęć w pierwszych kroplach deszczu.Róże jeszcze nie wszystkie zakwitły,większość w pąkach.
NN stara odmiana ,ciemny koral.

akanta 20:06, 15 cze 2014

dajana 20:25, 15 cze 2014

Mając taki ogród można wypoczywać, tyle miejsc zacisznych ,pachnących wpływających pozytywnie na cały organizm łącznie z duszą.Ogród marzenie Aniu ,ale sam nie powstał to twoje dzieło, zbierasz więc to co zasiałaś ,samo piękno.Jakże bym chciała choć namiastkę miec juz u siebie twego piękna Może doczekam i ja takich chwil Miłego wieczoru kochana Róże tez cudne
dajana 20:27, 15 cze 2014

Jak się nazywa ta ostatnia rózowa ? jaka ona śliczna !