Aniu ładne porównanie zrobiłaś ,no koń bez ogona ,aż sie uśmiałam wiesz co piszesz Aniu powiem Tobie ze pewnie coś z tego będzie,bo myślę o wybudowaniu kawałka muru w miejsce brzydkich tui na którym bym rozpięła rózyczke ,takie mam plany zobaczymy co mi z tego wyjdzie Aniu piękne masz róże
No to cieszę się Jagódko z tych dwóch powodów ,że będzie r.i ,że cię rozśmieszyłam i że się podobają.No i jeszcze najbardziej z faktu ,że lubisz mnie odwiedzać ...bo ja też ciebie ...właśnie lecę.
Dziś jest taki ogrom róż,że naprawdę jest w czym wybierać nie to co kilkanaście lat temu lub nawet kilka.Dzisiejsze róże są tak wyselekcjonowane ,pięknie budują krzew i mają takie dorodne kwiaty.Wszystko pod klienta.
Już kolejny dzień zachmurzony a wczoraj nawet popadało.Ale mam kilka zdjęć w pierwszych kroplach deszczu.Róże jeszcze nie wszystkie zakwitły,większość w pąkach.
NN stara odmiana ,ciemny koral.
Mając taki ogród można wypoczywać, tyle miejsc zacisznych ,pachnących wpływających pozytywnie na cały organizm łącznie z duszą.Ogród marzenie Aniu ,ale sam nie powstał to twoje dzieło, zbierasz więc to co zasiałaś ,samo piękno.Jakże bym chciała choć namiastkę miec juz u siebie twego piękna Może doczekam i ja takich chwil Miłego wieczoru kochana Róże tez cudne