Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Znowu na wsi

Znowu na wsi

Joku 18:37, 02 wrz 2013

Obiecane widoczki z dzisiaj. Pogoda nienajlepsza, padało mocno. Teraz już świeci słońce, ale mokro strasznie.
Widok znad zlewozmywaka , z wężem do podlewania w roli głównej, a jakże . Koło węża "dziewiczy" kawałek nie tknięty jeszcze widłami.

Joku 18:51, 02 wrz 2013

Trochę trzeba głowę przekrzywić żeby złapać poziom

Widoczek "z lotu ptaka"

I placyk. Zrobiony z materiałów z odzysku, czyli kupionych za grosze kostek z przeceny. Przepraszam bardzo za pobudowlany bałagan dokoła. Ostatni poziom czeka na swoją kolej, żeby wypięknieć.

an_tre 19:10, 02 wrz 2013

Joku napisał(a)
Trochę trzeba głowę przekrzywić żeby złapać poziom

Widoczek "z lotu ptaka"

Jestem pełna podziwu rabaty super i jaka konsekwencja w nasadzeniach, ale jest elegancko
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
hanka_andrus 19:36, 02 wrz 2013

Dziewiczy teren,nietknięty widłami , to u sąsiada za płotem! U Ciebie super! Jak dałaś radę po deseczkach jeździć?
No i żwirek już jest! Miodzio!
Joku 21:17, 02 wrz 2013

Po deseczkach całkiem łatwo, ale za krótkie, niestety .
AgnieszkaW 21:27, 02 wrz 2013

Jolu, super ci wychodzi ten ogród. Widać przemyślane nasadzenia. Pozdrawiam
grembosia 21:32, 02 wrz 2013

Piękny ten obraz z lotu ptaka, wszystko takie czytelne, pięknie rozplanowane.
A chatką cały czas się zachwycam, u mnie też już powstaje

Jolu, pozdrawiam cieplutko
Bogdzia 21:45, 02 wrz 2013

Mnie też z lotu ptaka bardzo sie podoba bo widac jaką masz koncepcje. Te grządki wychodzace coraz bardziej w ogród -fajny pomysł.No i M pochwały sie należą , profesjonalna robota. Pozdrawiam serdecznie.
monteverde 22:20, 02 wrz 2013

Joku napisał(a)
Obiecane widoczki z dzisiaj. Pogoda nienajlepsza, padało mocno. Teraz już świeci słońce, ale mokro strasznie.
Widok znad zlewozmywaka , z wężem do podlewania w roli głównej, a jakże . Koło węża "dziewiczy" kawałek nie tknięty jeszcze widłami.

Jola ale ładnie u Ciebie pozdrawiam
23:14, 02 wrz 2013
Jakby wiosennie, tak świeżo u Ciebie po deszczu. Ładnie ogrodowi z tą żwirową ścieżką, ma ładny, ciepły kolor. Nie planujesz Jolu warzywnika?
Dziękuję za pozdrowienia
Dobrego dnia!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies