Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Znowu na wsi

Znowu na wsi

Karolinek 15:44, 19 cze 2013

Witam! Jolu, właśnie przejrzałam Twój pierwszy wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem. Rzeczywiście podobna sytuacja mieszkaniowa u nas. Urzekła mnie altanka, o podobnej marzę i urodzaj Twoich roślin. Tyle pracy włożyłaś w ogród i pewnie nie tylko, a tu przeprowadzka.Podziwiam za zapał i odwagę. Ja mieszkam od stycznia tego roku na nowym miejscu, po czteromiesięcznym remoncie najpierw i na razie nie wyobrażam sobie, że kiedyś mogłabym znowu gdzieś się przeprowadzać.Choć działka za miastem już dawno zakupiona i możliwe że jeszcze kiedyś nas wywieje stąd.
A wiesz, że u mnie po prawej stronie za działką moich sąsiadów, też stoi blok.Całe szczęście, że nie wieżowiec.
Pozdrawiam i będę jeszcze zaglądać.
GorAna 23:30, 19 cze 2013

Wpadam wieczorkiem i pozdrawiam
U mnie dzisiaj upał niemiłosierny
hania 23:58, 19 cze 2013

Pozdrawiam Cię ,Jolu
Joku 16:41, 20 cze 2013

Haniu, dziękuję za życzenia. Wtorek w pracy minął na luzie. Aż nie do wiary, rzadko tak u nas bywa. Za to w lipcu będziemy nadganiać zaległości. Wieczorem posiedziałam z M na tarasie. Pogoda była piękna, odpuściłam sobie wyrywanie chwastów. Zreszta M podlał ogródek, trudno było wejść bez kaloszy . Za godzinę zaczynam długi weekend

Karolinko, cieszę się z odwiedzin. Rozbawilaś mnie tym wieżowcem. Mam nadzieję że będzie się wam fajnie mieszkało.

Aniu, dziękuję za wizytę. U nas też upały i susza.

Hania! Ależ się cieszę. Tyle czasu ciebie nie było. Wypatrzylam u ciebie wypasiony różany krzaczek. Mam nadzieję że pokażesz więcej zdjęć z twojego pięknego ogrodu.
Joku 09:05, 21 cze 2013

Trochę aktualnych obrazków:

Joku 09:09, 21 cze 2013

Joku 09:13, 21 cze 2013

Joku 09:19, 21 cze 2013

"Leśny" zakątek w porannej mgle

Trochę dłuższa perspektywa. Ciągle plącze mi się ten wąż. Prowizorka, mam nadzieję że nie na długo

Lecę do obowiązków. Bukiet na do widzenia

GorAna 10:25, 21 cze 2013

Joku napisał(a)

Lecę do obowiązków. Bukiet na do widzenia

Czuję ten zapach
Pozdrawiam
12:49, 21 cze 2013
"Bukiet na do widzenie" chętnie przeniosłabym do siebie, mam wolny, podobny koszyk i proszę o nazwy roślin w nim umieszczonych. Tylko proszę o wyrozumiałość dla mojej niewiedzy
Pozdrowienia!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies