Moja droga grupo wsparcia
Magnolia została posadzona obok grilla - wysadziliśmy bez Będzie miała duuużo miejsca i pięknie się odznacza na zielonym tle tujek To odmiana Merrill - rośnie w wysokie i szerokie drzewo, potrzebuje raczej dużo miejsca..mam nadzieję, że przeprowadzka jej nie zaszkodzi
Zdjęć nie dałam rady zrobić, ale obiecuję wkleić jak tylko posadzę trawki przy serbach
Gratuluję odważnych kroków.
Posadzić coś w jednym miejsc, kiedy ciągle wydaje się, że być może w innym będzie lepiej...????
Jesteście dzielni! Jak czterej pancerni! Podziwiam i czekam na więcej!
Czterej i pies!... I to, że posadzone nie znaczy, że nie mam wątpliwości Ale jak już się zaczyna sadzić, to powiem Ci, że człowiek dochodzi do wniosku, że to nawet fajne! i widać efekty
Ale... pomogły mi cenne rady i złote myśli:
Danusi - "trzeba niestety z czegoś zrezygnować, nie można mieć wszystkiego" - przemyślenia Danusi na temat historii projektowania i powstawania "Nie tylko bukszpanowego"
Madżenka - "ja jestem za serbami" grzecznie i stanowczo pchnęła do przodu... o projekcie nie wspomnę. No i jej malutka dygresja dotycząca mojego projektu u Ciebie
Tessi - Kobieta o anielskiej cierpliwości ... poświęciła kiedyś cały dzień na wymianę przemyśleń. W dodatku rzuciła u Ciebie w wątku złotą myśl, że nie rozumie, jak ja się mogę tu motać i jednocześnie widzieć jak zrobić inny ogród
Grabie(!) , ktore mi pozwoliły puścić wodze fantazji w lesie
Pszczółka - która wytłumaczyła piękno kontrastów i wyższość buka nad bukiem
Gosiak - która pokazała jak to będzie wyglądać
Enya, Konstancja, Ircia, Betysia... i wszyscy dopingujący
No i małż, który zgodził się kupić serby pod warunkiem natychmiastowego wsadzenia w glebę
No i jeszcze raz wszystkim dziękuję...
Ufff... jak na gali Oskarowej to zabrzmiało
Aga, teraz Ty musisz zacząć zmiany
aaaa.. kurka wodna taniutko Dzięki Madżenka
Ze serbów też się cieszę... zakochana jestem po uszy.. no cuuuudne są i pachną... chociaz jeden to jakiś nie-serb chyba.. kolor ma nieco inny, ale co tam niechżesz będzie zobaczymy