Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielony galimatias

Zielony galimatias

monteverde 10:07, 27 wrz 2012

U Floribundy .p. Tomasz podał fajne zestawienie I plan Baronesse i MariaTheresia, a w tle Jacqueline du Pre, chyba u siebie też tak zrobię, te nowe angielki są fajniejsze nie przewieszają im się tak główki jak u austina piszę o Harknessach, pozdrawiam Eve
Evchen 10:13, 27 wrz 2012

monteverde napisał(a)
U Floribundy .p. Tomasz podał fajne zestawienie I plan Baronesse i MariaTheresia, a w tle Jacqueline du Pre, chyba u siebie też tak zrobię, te nowe angielki są fajniejsze nie przewieszają im się tak główki jak u austina piszę o Harknessach, pozdrawiam Eve

Do Floribundy warto zadzwonić Wszystko dobrze wyjaśnią, wysłuchają, doradzą .. Baronesse jak dla mnie zbyt różowa, ale kto wie...
Jacqueline du Pre jest śliczna..
Dziękuję za odwiedziny Aniu
betysia 10:20, 27 wrz 2012

Evchen napisał(a)

Ewus...i jak tam w rozanym galimatiasku ???????
sciskam rozanie i rozanego dnia zycze hihi !!!!!

p.s
na banicje bez Ferdka i Edenki sie nie rusze!!!!!!!

Trawka rośnie... a ja biegam jak z pieprzem między pracą, domem i szkołą. nie mam czasu na nic....

Ewus wybiegaj sie na zapas bo do sadzenia roz jeszcze troszcze zostalo....obys w odpowiednim czasie byla tam gdzie musisz byc...czyli z sadzonkami roz przy rozanych rabatach ...
betysia 16:03, 27 wrz 2012

a czy Ty wiesz ,ze caly lot mozna smacznie przespac????
... nawet nie wiesz kiedy i juz trzeba wysiadac....
...ok...." reszta " u mnie....

Madzenka 19:49, 27 wrz 2012

Evchen napisał(a)

Ewus jeżeli ty sobie myślisz, że mnie tu nie ma i nie śledzę rodzącego się w kaskadzie dylematów pieknego ogrodu to siem mylisz ... jestem ... i udało Ci siem doprowadzić mnie do najwyższego uniesienia ... niestety nie estetycznego choć domniemanie o tym, że masz czym jest ... za to zdjęć nie ma ... i stąd moje uniesienie w nerwancjiiiiii ... czy ja na prawdę muszę molestować mój bidny neuron i półkule wyobraźni az takimi biczami ... no bo jak nazwać wyobrażanie sobie powiewających trawek ... magnoliii i inszych inszości zamiast rozkoszowania się obrazami ... no jak ???

nie dręcz i pokaż ... ...

no nie myślę, że nie ma, bo myślę, że jesteś chociaż Cię nie ma.. bo jakby Cię miało nie być, skoro jesteś?...
tako i ze zdjęciami historia lubi się powtarzać.... jak to nie ma jak są... tylko nie zrobione jeszcze.. ale niech Ci będzie.. jutro dosadzę bukszpanów i zrobię tą fotkę zagajnika z obcym serbskim elementem, jakże oswojonym w naszym kraju, ba! obywatel honorowy jakby nie patrzeć.. no ale patrzeć trzeba, a że zwykliśmy o tej porze ogrodowiskować... więc po co nadwyrężać neurona, po co... skoro mu odpocząć trzeba dać?... ale jeśli neuron w gonitwie myśli wyprodukował obraz zgoła perfekcyjny a zastanie nieco tylko unormowany galimatias, to co on-Ten Neuron- pocznie?.
Nie nerwujjsja.... poczekujsja... muszę nadszarpniętą reputację galimatiasu podreperować i pokazać, że czas nazwę zmieniać....

Uczta dla czytających jakże miła w oczekiwaniu na zdjęcia perfekcyjnego galimatiasu
Pszczelarnia 20:12, 27 wrz 2012

Galimatiasku, skupiasz salon u siebie, miła Gospodyni.
Evchen 22:32, 27 wrz 2012

Betyśka.. no to teraz nie zostało mi nic innego jak uczyć się latać Jakie Ty jeszcze talenta skrywasz?... ... Twój obraz jest odzwierciedleniem Ciebie .. delikatny, romantyczny, niedopowiedziany...
Evchen 22:48, 27 wrz 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Galimatiasku, skupiasz salon u siebie, miła Gospodyni.

Wszyscy zaprawieni w boju Wąskie grono jakże wytrwałych osób, które wytrzymało zawiłości galimatiasu i cierpliwie czekało do szczęśliwego zakończenia kibicując, strofując, dopingując ...
W podziękowaniu i w dowód na to, że trud nasz wspólny nie poszedł na marne i "ze nie wszystek umrę" zostaną po mnie Serby w koronkowych sukieneczkach....

Niedokończone jeszcze, ale w obawie o nadwyrężenie Neurona Bella Izy Konstancji... ośmielam się przedstawić Madżenkowy zakątek Serbski:)
z bliska na razie... z perspektywy pokażę po ukończeniu prac które w fazie zaawansowanej.. przerwane deszczem....

z bardzo bliska
Konstancja30 23:53, 27 wrz 2012

widziałam ... zachwyciłam siem ... ale nic z tego ... perspektywy żądam ... i to że ja nie jestem liderem w ujmowaniu perspektywy nie jest argumentem ... to tak na wszelki wypadek zaznaczam ... trafffki wiuwają uroczo /...
betysia 06:28, 28 wrz 2012

Ewciu noz jak pieknie i tak przytulnie z tymi sukienusiami!!!!!!!!!
oj warto czekac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doczytalam i jakoz jednakowo domyslam sie,ze to co ukazalas nam to jedynie przystawka a reszta bedzie niebawem......oj jak juz macham noziami to ty nie masz pojecia...ale spokojna i pewna jestem,ze bedzie cudnie tz tak jak ma byc!!!!!!

p.s
zaczynaj juz treningi z lotnictwa bo czekam....oj czekam!!!!!!!!!
....a jak juz dolecisz to...bierz co chcesz!!!!!!!