Nie wiem, jak u Ciebie ale u mnie zima. Nie ma krokusów, nie ma słońca, nie ma pierwszych oznak wiosny. Byłam przed chwilą u Dawida w zielonym chaosie...ten to ma krokusy...
Ev, zapomniałam o tym linku, super, że przypomniałaś. Dzięki
Ania Ds pisała, że dla początkujących nie poleca róż wielkokwiatowych.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
...a ja jestem...cały czas...nawet wtedy jak Ciem nie było...
tylko tak jak u w piosence u Grzesia Turnaua...Cichosza...
''Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie ku miastu na zwiadu...''
Widzisz teraz jak to jest...jak się czeka...szuka...tęskni...a Evuś ni ma...
P.S Narobiłam mnóstwo błędów...a on mi tylko moje kropki liczy i wytyka...cymbał jeden
W Gąszczu u Tess oraz
Ogród nad Rozlewiskiem
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Irenko, nie będę ciąć A co się stało zeszłego roku?
Raz tu raz tam Raz przybędzie na ogrodzie, raz w pasie Równowaga w przyrodzie musi być
U mnie wiosna radosna, nawet jeśli szaruga i plucha Wiosnę nosi się w sercu Linkuś do Dawida poproszę pooglądać chcem!)
Nie tnę będę rysować żywopłoty z grabu, tujek i świerków serbskich ... muszę przeorganizować nieco bo teraz świerki są w kółeczku Madżenkowym, a tuje przy ogrodzeniu. Między nimi jest dość fajnie zorganizowana przestrzeń, bo za świerkami posadziłam sobie lubczyk, a co! Krzaczora nie widać, a do rosołku mniam! Ale martwi mnie, że świerki będą przecież szybciej rosły niż tuje, będą też większe... Będę myśleć. Na razie Żon odmawia współpracy
You welcome Dlaczego wielkokwiatowe nie?... idę poczytać..
Jesteśmy jak tramwaj, mijamy się ciągle Może w końcu wsiądziemy do tego samego wagonika? Po zielone kulki i kulki wszelkiej maści, piszesz się?
A co Ty Kobieto, o tej godzinie na forum robisz? bo ja fiesz.. noce bezsenne .... i żądnam wiedzy