Diano, daleko nie masz Już mamy co najmniej Anę, Dianę i Nikę oczywiście! Dziękuję, Niko za komplement - oczywiście kawka u mnie to konieczna konieczność I usłyszałam o jeszcze jednej szkółce - nie byłam w niej, ale podobno warto Ja mam dziewczyny trochę czasu, najwięcej we wtorki i piątki do południa
Juziu, to na zdjęciach tak fajnie wygląda, wykadrowane pojedyncze roślinki a normalnie jest trawsko, kanty zabrały się i poszły sobie Ale zmiany są, niewątpliwie, przed ogrodowiskiem było... dziwnie
Cześć Agatko! Ja również pozdrawiam, cieszę się jak głupia z Waszych komplementów - ogrodowisko jest takie terapeutyczne Człowiek nabiera ochoty do pracy, przełamuje nieśmiałość, nawiązuje nowe, cenne znajomości, uczy się...
Ojej, Ale mi miło, Zbysiu! Ale z pewnością będziesz zadowolony - to drzewko wytargał ze szkółi mój mąż, który lubi "wszystkie choinki" - ja jestem ta liściasta
Ale jest niesamowicie błękitny, prawda? Niech Ci pięknie rośnie!
Małgosiu,dołączyłam do wycieczki,skończyłam przy grillu Moja mam też posiała w tym roku na balkonie aksamitki i już jej kwitną.W przyszłym roku i ja spróbuję.
Cześć Maju!
Wczoraj Boże Ciało, zrobiliśmy wypad rowerowy, troszkę przyrody uwieczniłam Chciałam więcej, bo piękne dzikie róże co krok mijaliśmy, ale z moimi chłopakami każdy mój przystanek to by było ich gonienie
Na koniec Stach chłodził się w trawie, po tylu kilometrach oświadczył,że nie wstanie