Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje ogrodowe przedbiegi PART I : planowanie ogrodu

Moje ogrodowe przedbiegi PART I : planowanie ogrodu

Milka 14:44, 13 cze 2013

Madzioskoczek napisał(a)

Kurcze to szkoda, ;/ ładnie się zapowiadała roślinka.
Zostaje tylko uprawa w donicach. SZKODA

na 100% tylko na sezon!
przechowałam ją w piwnicy, byłą zdrowa i świetna, włożyłąm w grunt i nic, zatem nie da się, szkoda, bo bardzo mi się podoba
Milka 15:13, 13 cze 2013

Kindzia napisał(a)

Ale granatowiznę piękną masz!!!! Aż świeci, taka intensywna, śliczna!

I dostawa od Ani Rośnie już?

to miałas Mikołaja w czerwcu, chabazie, jak pisze Ania ..świetne i te twoje dekoracje, kolory, ach
Dasia 00:12, 14 cze 2013

Czytam u Kingi, że kusisz zakupami na giełdzie. A ja tam jeszcze nie byłam, bo w niedzielę zakupów raczej nie robię, ale może bym kiedyś się wybrała wreszcie zobaczyć co tam mają. Tylko, że my zwykle tyle robót sobie w sobotę nawymyślamy w domu i w ogrodzie, że w niedzielę ciężko się wstaje z łóżka wczesnym rankiem.
TheMagda 08:00, 14 cze 2013

irena_milek napisał(a)

na 100% tylko na sezon!
przechowałam ją w piwnicy, byłą zdrowa i świetna, włożyłąm w grunt i nic, zatem nie da się, szkoda, bo bardzo mi się podoba

Będzie w donicy, to i może da radę
TheMagda 08:00, 14 cze 2013

Dasia napisał(a)
Czytam u Kingi, że kusisz zakupami na giełdzie. A ja tam jeszcze nie byłam, bo w niedzielę zakupów raczej nie robię, ale może bym kiedyś się wybrała wreszcie zobaczyć co tam mają. Tylko, że my zwykle tyle robót sobie w sobotę nawymyślamy w domu i w ogrodzie, że w niedzielę ciężko się wstaje z łóżka wczesnym rankiem.

Kuszę, a co
Też nie lubię kupować w niedzielę i tak po prawdzie to bardzo rzadko jeżdżę do Mokrego, tym bardziej, że ode mnie z TL to jest troszkę.
ale jakie tam są rośliny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To mi wynagradza wszystko. Chociażby się pogapić.
Tym jednak razem zamierzam kupić trochu roślin. Ostatnio em powiedział abym nie kupowała roślin po sztuce w TL bo on mnie zawiezie do mokrego to kupię hurtowo. No 2 razy to mi powtarzać nie trzeba
nl_kinia 09:42, 14 cze 2013

o jaki dobry eM!!! hurtowo Ci obiecuje!!!

Dasiu, ja czasem zaglądam (choć rzadko, mimo że ode mnie to rzut beretem) na Mokre i potwierdzam - wybór wszystkiego ogromny, ale jak wiesz co dokładnie chcesz kupić, to myślę, że w szkółkach w tych samych pieniądzach znajdziesz.

Jednak przejść przez alejkę i napawać się tym misz-maszem jest po prostu najzwyczajniej w świecie miło
Joaska 10:30, 14 cze 2013

Madzioskoczek napisał(a)

Kuszę, a co
Też nie lubię kupować w niedzielę i tak po prawdzie to bardzo rzadko jeżdżę do Mokrego, tym bardziej, że ode mnie z TL to jest troszkę.
ale jakie tam są rośliny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To mi wynagradza wszystko. Chociażby się pogapić.
Tym jednak razem zamierzam kupić trochu roślin. Ostatnio em powiedział abym nie kupowała roślin po sztuce w TL bo on mnie zawiezie do mokrego to kupię hurtowo. No 2 razy to mi powtarzać nie trzeba

Madziu samo słowo hurtowo+rośliny to jak wygrac w totka!
TheMagda 11:10, 14 cze 2013

nl_kinia napisał(a)

Dasiu, ja czasem zaglądam (choć rzadko, mimo że ode mnie to rzut beretem) na Mokre i potwierdzam - wybór wszystkiego ogromny, ale jak wiesz co dokładnie chcesz kupić, to myślę, że w szkółkach w tych samych pieniądzach znajdziesz.

Jednak przejść przez alejkę i napawać się tym misz-maszem jest po prostu najzwyczajniej w świecie miło

Kurcze, Słońce a mnie się wydaje że tam jest tanio i to bardzo tanio. Takie odniosła wrażenie, jak mi wyjdzie wyjazd to dam znać jak to w realu z tymi cenami jest. Może i aparat wezmę i dam eMowi bo ja lustrzanki targać nie byda

TheMagda 11:13, 14 cze 2013

nl_kinia napisał(a)

Joaska napisał(a)
Madziu samo słowo hurtowo+rośliny to jak wygrac w totka!

K woli wyjaśnienia. Ilości hurtowe dla mojego eMa to zupełnie co innego niż ilości hurtowe OGRODOWISKOWE !!!!!
Joaska 12:07, 14 cze 2013

Oj tam madziu, Ty juz go przekonasz!