Czytam u Kingi, że kusisz zakupami na giełdzie. A ja tam jeszcze nie byłam, bo w niedzielę zakupów raczej nie robię, ale może bym kiedyś się wybrała wreszcie zobaczyć co tam mają. Tylko, że my zwykle tyle robót sobie w sobotę nawymyślamy w domu i w ogrodzie, że w niedzielę ciężko się wstaje z łóżka wczesnym rankiem.
Kuszę, a co
Też nie lubię kupować w niedzielę i tak po prawdzie to bardzo rzadko jeżdżę do Mokrego, tym bardziej, że ode mnie z TL to jest troszkę.
ale jakie tam są rośliny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To mi wynagradza wszystko. Chociażby się pogapić.
Tym jednak razem zamierzam kupić trochu roślin. Ostatnio em powiedział abym nie kupowała roślin po sztuce w TL bo on mnie zawiezie do mokrego to kupię hurtowo. No 2 razy to mi powtarzać nie trzeba
Dasiu, ja czasem zaglądam (choć rzadko, mimo że ode mnie to rzut beretem) na Mokre i potwierdzam - wybór wszystkiego ogromny, ale jak wiesz co dokładnie chcesz kupić, to myślę, że w szkółkach w tych samych pieniądzach znajdziesz.
Jednak przejść przez alejkę i napawać się tym misz-maszem jest po prostu najzwyczajniej w świecie miło
Kurcze, Słońce a mnie się wydaje że tam jest tanio i to bardzo tanio. Takie odniosła wrażenie, jak mi wyjdzie wyjazd to dam znać jak to w realu z tymi cenami jest. Może i aparat wezmę i dam eMowi bo ja lustrzanki targać nie byda