Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

renata_pelkn... 21:42, 25 cze 2012

Diana prawie zgadlas pracowalismy prawie do nocy,caly weekend tam spalismy,ale sie oplacalo
jak tylko bede mila foto to wrzuce jak pozwalasz ale sama widzisz jaka pogoda teraz zalamc sie idzie.
renata_pelkn... 21:43, 25 cze 2012

Diana napisał(a)
U nas ciągle leje, ja nic nie mogę zrobić.Do tego wiatry okropne Tyle do wsadzenia, kora czeka.....
A u was była ładna pogoda cały czas ???

Weekend był ladny zaczelo padac w niedziele wieczorem i tak do tej pory z malymi przerwami
jotka 21:44, 25 cze 2012

Diana napisał(a)
U nas ciągle leje, ja nic nie mogę zrobić.Do tego wiatry okropne Tyle do wsadzenia, kora czeka.....
A u was była ładna pogoda cały czas ???

A nie masz innych pytań Bo same niecenzuralne słowa cisną mi się na usta ...

pozdrawiam
monitka 21:44, 25 cze 2012

No masakra jakaś z tą pogodą...u nas już się uspokoiło ale wiało dzisiaj okropnie. Co chwila stałam w oknie i z przerażeniem patrzyłam na swoje dopiero co posadzone drzewko jak je wiatr wygina.Muszę mu kupić porzadny palik bo kijek bambusowy ze szkółki się nie spisuje...

Diano szpaler lawendy rewelacyjny Ładną masz odmianę lawendy ma taki fajny intensywny kolor. Moje krzaczki mają różne kwiatostany ale ten najciemniejszy najbardziej mi się podoba
Diana 21:52, 25 cze 2012

Jolu Moniko mnie też .........na myśl o tej pogodzie .....
Jak je kupiłam nawet uwagi nie zwróciłam na kolor, ale mam jeszcze jedną większa lawendę tą jaśniejszą.Mi również ten kolor bardzo się podoba
Te paliki ze szkółki są mało wytrzymałe, ja kupiłam takie zwykłe w castoramie ze szpikulcem średnica ok. 4 cm.Wydaję się że nic ich nie ruszy, fakt - nie są tak ładne jak bambus.........
bogumila 22:55, 25 cze 2012

Diano,ona jest śliczna!!!
betysia 11:17, 26 cze 2012

Witam Cie Diano bardzo cieplutko i przesylam pelna garsc promykow bo jak wiedze ze slonce nie najlepiej ...
Glowa do gory, poki nie ma slonca wiecej czasu na ogrodowisko bo czlowiek w domu uwiazany hihi...
Sciskam i garace buziolki zostawiam!
arcobaleno 11:26, 26 cze 2012

Może jakieś tańce szamańskie na polach i łąkach odstawmy w celu przepędzenia tych deszczowych chmur?
Diana 11:27, 26 cze 2012

Bogusiu
Betysiu
dziękuję serdecznie
Diana 11:31, 26 cze 2012

Marto chętnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies