Z biurem kicha..... od razu mi lepiej, że my w tym roku również nigdzie nie pojedziemy...
Stanę w obronie projektantki... dlaczego odebrałaś od niej taki projekt, który Ci się nie podoba...... Ja też kupiłam projekt...zrobiony do moich uwag i tego co chcę..... nawet mi sie pdobał, ,,,, ale potem się odpodobał. Mam żal do siebie, że chciałam coś i zamówiłam coś.....czego sama nie chciałam...
Agnieszko... projekt nie jest wcale taki zły....
Oddalenie basenu od domu.... bardzo dobre rozwiązanie...... mam basen i naprawdę nie jest to dekoracyjny element w ogrodzie...... chyba, że sie zrobi wpuszczany w ziemię

Ja swój w tym roku upchnełam za choinki... niech sie woda dłużej grzeje, ale niech mnie nie drażni ta balia..... zdobyłam panel kaloryferowy, pomaluję na czarno i wodę z pompy do filtra puścimy przez ten panel.. szybko nagrzeje wodę.... Basen stoi 3 miesiące, a rok ma 12....
Dobry projektant, jest dobrym psychologiem i potrafi jeszcze pomyśleć, że to co mówi klient, to nie zawsze jest to co chce..... Sama piszesz, że projektatnka młoda...... ona dopiero uczy się psychologii....
Na poczatku forum oglądałam ogrody i patrzyłam na swój jak na jeża..... już mi przeszło.... bo to co jest fajne u innych .... u mnie nie musi pasować....
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.