Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Madzenka 22:00, 15 lut 2013

alinak 22:10, 15 lut 2013

Beatko na twoje kłopoty z kompem to może skanowanie pomoże i dobry antywirus . jak się serfuje to okropnie się zawirusuje a jeszcze jak ściągasz coś z sieci to tym bardziej
hanka_andrus 23:32, 15 lut 2013

Zdrowia! Dużo! Dla wszystkich!
adom1206 11:06, 16 lut 2013

Dobrze,że już jesteś.Zdrówka dla całej twojej rodzinki.
Milka 13:23, 16 lut 2013

Dacie radę, fajnie, że się pokazałaś, wiosna już nas u ciebie cieszy, buziam
zuza12 16:57, 16 lut 2013

Super, że mimo ogromu przeciwności znajdujesz chwilkę dla nas.
Pozdrawiam
jagoda99 05:24, 17 lut 2013

Pozdrawiam pewnie ze dacie rade
Wszysko bedzie dobrze wymodlimy
pa pa
Magda70 17:45, 17 lut 2013

Betysiu...czekamy cierpliwie...zajmij się chorą rodzinką a później nami
Całuję i pozdrawiam serdecznie
zuza12 11:04, 18 lut 2013

Betysiu czekamy na Ciebie cierpliwie. Z wiosną przyjdą nowe siły i marzenia.
malvinka2004 07:43, 19 lut 2013

betysia napisał(a)
Witajcie kochani
przpraszam ze osotatnio mnie nie ma ale zwiazane jest to z wieloma rzeczami nie zaleznymi ode mnie...
W pracy nie moge korzystac z internetu a w domu awaria sieci , kolejny wirus i...
...dzisiaj spotkalo mnie cos bardzo przykrego, nawet nie umiem o tym pisac...dzisiaj w nocy odszedl Brutus, mysle,ze ktos go otrul, byl dla mnie kims wiecej niz kotem, byl z nami 7 lat i nie wyobrazam sobie co bedzie od jutra...bo to byl wyjatkowy przyjaciel...

Bardzo ale to bardzo dziekuje Wam wszystkim ze jestescie, pamietacie i...czekacie...
Caluje Was wszystkich choc z rozdartym i bardzo bolacym dzis sercem...

Witaj Kochana.
Dokładnie ta strona Nieba do której trafił z pewnością Brutus,Twój wieloletni przyjaciel,członek Waszej cudownej Rodzinki,zwana jest Tęczowym Mostem. Kiedy zwierzę umiera, udaje się w to specjalne miejsce, które dla nas pozostających tutaj jest niedostępne. Są tam łąki i wzgórza dla wszystkich naszych Wyjątkowych Przyjaciół więc mogą razem bawić się i biegać. Jest mnóstwo jedzenia, wody i słońca ,nasi Przyjaciele żyją w cieple i dostatku. Wszystkim zwierzętom, które były chore i stare zostaje przywrócone zdrowie i wigor; ranne i okaleczone zostają uzdrowione i są znowu silne, dokładnie takie jakie pozostały w naszych wspomnieniach i snach z dni minionych. Są tam szczęśliwe i zadowolone z wyjątkiem jednej, małej rzeczy: każde z nich tęskni za kimś wyjątkowym, za kimś kto pozostał. Razem bawią się i biegają, ale przychodzi taki dzień, kiedy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal. Jego błyszczące oczy patrzą uważnie; jego ciało zaczyna drżeć. Raptem oddziela się od innych, leci przez zieloną trawę, szybciej i szybciej. Poznał Cię! I kiedy Ty i Twój Przyjaciel wreszcie się spotkaliście, przytulacie się do siebie w radości ponownego połączenia nigdy nie będziecie rozdzieleni. Deszcz szczęśliwych pocałunków na Twojej twarzy, ręce tulą ukochaną głowę, znów patrzysz w te ufne oczy, które tak dawno odeszły z Twojego życia, ale na zawsze pozostały w sercu... Razem przechodzicie przez Tęczowy Most...Ściskam Cię najmocniej jak potrafię,choć wiem,że żaden gest nie jest w stanie uciszyć straty po Brutusie.