Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Radość dla oczu, pokarm dla duszy

Radość dla oczu, pokarm dla duszy

Nati 15:13, 04 lis 2013

eda napisał(a)
domyślałam się bo strzałki puszczał i rozgadywał się przez telefon no i humorek miał a u mamy Damian przebąkiwał że już jadą ha ha buźiolki

aaa no widzisz tyle lat razem, to nic nie da się okryć, znasz go na wylot
an_tre 19:16, 04 lis 2013

Nati napisał(a)

Nati jak radośnie i kolorowo u ciebie
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Agania 21:24, 04 lis 2013

Nati, widzę, że żurawki już kolekcjonujesz one fajnie wyglądają na żwirowych rabatach i iglaczki też masz piękne, ładnie zestawiasz z trawkami i cudne fotki pstrykasz Życzę na wiosnę udanych poszukiwań J. Byczkowskiego lub Białoboka, jest również piękny i jeszcze wolniej rośnie, ważne jak chcesz, żeby róśł jak typowy świerk, to trzeba mu przewodnika wyprowadzić
eda 22:08, 04 lis 2013

Nati napisał(a)

aaa no widzisz tyle lat razem, to nic nie da się okryć, znasz go na wylot
Nati 00:03, 05 lis 2013

Agania napisał(a)
Nati, widzę, że żurawki już kolekcjonujesz one fajnie wyglądają na żwirowych rabatach i iglaczki też masz piękne, ładnie zestawiasz z trawkami i cudne fotki pstrykasz Życzę na wiosnę udanych poszukiwań J. Byczkowskiego lub Białoboka, jest również piękny i jeszcze wolniej rośnie, ważne jak chcesz, żeby róśł jak typowy świerk, to trzeba mu przewodnika wyprowadzić

oo to dziękuję że powiedziałaś to ważne, pozdrawiam cieplutko
malgorzata_s... 10:44, 05 lis 2013

Na żywo to czasem różnie bywa. Przecież fotki robi się tam gdzie ładnie. Jak miała przyjechać Maja to jak na złość prawie wszystko przekwitło bo sierpień upalny był. Obawiałam się że nie będzie co pokazać. Pozdrawiam
Nati 11:05, 05 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Na żywo to czasem różnie bywa. Przecież fotki robi się tam gdzie ładnie. Jak miała przyjechać Maja to jak na złość prawie wszystko przekwitło bo sierpień upalny był. Obawiałam się że nie będzie co pokazać. Pozdrawiam

Maja Popielarska u ciebie była będziesz z nagraniem w tvn?

ja oglądam każdy odcinek ale jakoś nie skojarzyła, dopiero przejrzałam twoje fotki i kojarzy mi się zdjęcie z dziećmi przy oczku daj znać kiedy była emisja obejrzę jeszcze raz
malgorzata_s... 12:19, 05 lis 2013

Dobrze kojarzysz były dziewczynki przy oczku. Moczyły nózieOdcinek 457 ,,Ogród przyjazny pszczołom,, Buziaki
agatanowa 12:29, 05 lis 2013

ooooo, Gosia! Co ja czytam, muszę obejrzeć koniecznie!
To chyba niedawno była emisja?

Nati, pozdrawiam i cieszę się z Twojego kwitnącego pozycia małżeńskiego!
Nati 15:30, 05 lis 2013

agatanowa napisał(a)
ooooo, Gosia! Co ja czytam, muszę obejrzeć koniecznie!
To chyba niedawno była emisja?

Nati, pozdrawiam i cieszę się z Twojego kwitnącego pozycia małżeńskiego!

dziękuję buziaki dla Ciebie:*