Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Radość dla oczu, pokarm dla duszy

Radość dla oczu, pokarm dla duszy

Nati 21:41, 31 paź 2013

eda napisał(a)
a ty ty czarodziejko

a tak jakoś miałam natchnienie
eda 22:58, 01 lis 2013

Nati napisał(a)

a tak jakoś miałam natchnienie
nasi już niedługo
Nati 22:59, 01 lis 2013

no już na początku tygodnia Piotrek mi mówił,już się nie mogę doczekać
EPODLAS 11:04, 03 lis 2013

Natalio, ale ty masz żurawki!!!! Warto mieć rośliny, które są piękne jesienią. Też mam takiego derenia, jego ciemnoczerwone gałązki ślicznie wyglądają na tle śniegu. Mój jest jeszcze młody, na wiosnę przycinam wszystkie gałązki, jest ich co roku więcej.
Nati 13:44, 03 lis 2013

EPODLAS napisał(a)
Natalio, ale ty masz żurawki!!!! Warto mieć rośliny, które są piękne jesienią. Też mam takiego derenia, jego ciemnoczerwone gałązki ślicznie wyglądają na tle śniegu. Mój jest jeszcze młody, na wiosnę przycinam wszystkie gałązki, jest ich co roku więcej.

dziękuję Bożenko ja też przycinam derenia chcę go karłowacic na coś małego, nie lubię dużych krzewów , chyba ze względu na brak miejsca z roku na rok wymyślam coś innegopozdrawiam niedzielnie
malgorzata_s... 15:43, 03 lis 2013

Witaj Natalio. Ja u Ciebie już byłam. Nie pamiętam czy zostawiłam ślad. Podziwiam zmiany. Od początku podziwiałam kamienie w ogrodzie które bardzo lubię a teraz podziwiam jak wszystko dopieszczasz. Kolekcja żurawek piękna. Pozdrawiam
eda 22:18, 03 lis 2013

buźiaki już są chłopaki
Nati 10:02, 04 lis 2013

eda napisał(a)
buźiaki już są chłopaki

ja wiedziałam już na początku tygodnia, a słyszałam że Andrzej cie wkręcał że wróci wtorek środa nie mówiłam ci bo pewnie niespodziankę chciał zrobić ja się tak stęskniłam teraz 2 dni pobędzie w domu i do pracy, ciągle się przytulam
Nati 10:03, 04 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Witaj Natalio. Ja u Ciebie już byłam. Nie pamiętam czy zostawiłam ślad. Podziwiam zmiany. Od początku podziwiałam kamienie w ogrodzie które bardzo lubię a teraz podziwiam jak wszystko dopieszczasz. Kolekcja żurawek piękna. Pozdrawiam

dziękuję ja do ciebie też regularnie zaglądam, też masz ciekawy ogród z fantazją i ze smakiem taki wesoły kolorowy dzięki kompozycji kamieni, podejrzewam że na żywo jest efekt jeszcze lepszy, pozdrowienia ślę!
eda 13:35, 04 lis 2013

Nati napisał(a)

ja wiedziałam już na początku tygodnia, a słyszałam że Andrzej cie wkręcał że wróci wtorek środa nie mówiłam ci bo pewnie niespodziankę chciał zrobić ja się tak stęskniłam teraz 2 dni pobędzie w domu i do pracy, ciągle się przytulam
domyślałam się bo strzałki puszczał i rozgadywał się przez telefon no i humorek miał a u mamy Damian przebąkiwał że już jadą ha ha buźiolki