Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

monteverde 00:06, 25 kwi 2013

Moniko dokup do Swinga Dream, też pachnie i będą się fajnie przeplatać jest ciemniejszy
Moniko co te zdjęcia takie krzywe szyja boli
Moniika 07:00, 25 kwi 2013

Ewo ! Piękna wiosna u Ciebie , u mnie dopiero pierwszy malutki tulipanek zakwitł ... A tak blisko w końcu pozdrawiam M
Moniika 07:06, 25 kwi 2013

ZbigniewG napisał(a)
Monika ławka ekstra ale chyba brakuje jej pasów do przypinania bo bez nich można się zsunąć

No brakuje , brakuje tak naprawdę to dużo jej brakuje .. To stara ławeczka moich rodziców teraz tylko dla zabawy pomalowana ale ze starej ławki za wiele nie wycisnę może oszukam dla niej brakującej deski i to wszystko co mogę dla niej zrobić ps
Trochę mój tata przesadził z niebieskim mógł zostawić nogi czarne ale już trudno nie chce mu robić przykrosci
pozdrawiam M
Moniika 07:09, 25 kwi 2013

Ewo, dzieki !uwielbiam powojniki po prostu
Diano ! jak milo Cie widziec , dawno Cie nie bylo !!!
mam badzieje ze z wiosna bedziesz cześciej na ogrodowisku pozdrawiam serdecznie M
Aniu ! No trochę mi nie wyszły to prawda ale telefonem robiłam - może to bedzie małe usprawiedliwienie . Już nie kupię w tym roku wiecej powojników bo nie mam gdzie wcisnąć! Czekam na przesyłkę 7 kolejnych sztuk i to musi być koniec !! Kupiłam jeszcze jednego Albina Plena,2 razy Ai-Nor , Cecile, YUki-yoso ' oi , Sweet Autumn 2 razy .
Moniika 19:06, 25 kwi 2013

teraz dopiero -na komputerze widzę że te zdjęcia są po prostu źle wstawione ( u mnie na telefonie jest ok ) ale już nie mogę ich poprawić.. trudno , następnym razem postaram się bardziej M
nebel 21:13, 25 kwi 2013

Moniika napisał(a)
teraz dopiero -na komputerze widzę że te zdjęcia są po prostu źle wstawione ( u mnie na telefonie jest ok ) ale już nie mogę ich poprawić.. trudno , następnym razem postaram się bardziej M

Moniko są tylko 2 możliwości w jakiej pozycji trzeba trzymać telefon robiąc zdjęcia i będzie ok.

EPODLAS 23:03, 25 kwi 2013

Moniko, pozdrawiam wiosennie. Ławeczka śliczna. Niebieski kolor zrobił się modny na forum
monteverde 23:22, 25 kwi 2013

Moniika napisał(a)
Ewo, dzieki !uwielbiam powojniki po prostu
Diano ! jak milo Cie widziec , dawno Cie nie bylo !!!
mam badzieje ze z wiosna bedziesz cześciej na ogrodowisku pozdrawiam serdecznie M
Aniu ! No trochę mi nie wyszły to prawda ale telefonem robiłam - może to bedzie małe usprawiedliwienie . Już nie kupię w tym roku wiecej powojników bo nie mam gdzie wcisnąć! Czekam na przesyłkę 7 kolejnych sztuk i to musi być koniec !! Kupiłam jeszcze jednego Albina Plena,2 razy Ai-Nor , Cecile, YUki-yoso ' oi , Sweet Autumn 2 razy .

Fajny wybór powojników, Cecile mam, Yuki-No_Yoso'oi też mam kupić Sweet Autumn i chcialam Ai Nor, ale nie wiem czy nie przemarznie u mnie
Moniika 07:30, 26 kwi 2013

Hej Bożenko miło Cię widzieć u mnie
Aniu , czemu miałby przemarznoć ? Co on słaby jakiś ? Teraz mnie zmartwiłas ...
Moniika 10:18, 27 kwi 2013

Aniu ja tego Ai Nor kupiłam bo on preferuje stanowiska półcieniste a takie właśnie mam miejsce .. Inne by tam nie wytrzymały bo lubią słońce w większości więc szukałam odmian do cienia . Zobaczymy co z tego będzie ..