Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

Moniika 22:30, 28 maj 2013

Moniko dzieki za wizytę i miłe słowa Aniu , muszę sie nauczyć jednak sama, bardzo żałuje ze z Ewa jutro nie jadę !! Ale moze Wy będziecie w Gdańsku niedługo albo jakaś inna okazja sie pojawi pozdrawiam i czekam a relacje z wizyty Ewy u Ciebie M
monteverde 22:37, 28 maj 2013

No to do następnego
grembosia 08:47, 30 maj 2013

Te powojnki masz super, zresztą wszystko pięknie kwitnie, tylko trochę kark boli.
Twój tarasik wymiata
Pozdrawiam cieplutko
Anita1978 08:34, 31 maj 2013

Powojniki u Ciebie czują się doskonale, to widać
Mój Jan Paweł II coś soę obija w tym roku, chyba muszę go przesadzić...
BASIA8 13:20, 31 maj 2013

monteverde napisał(a)
No to do następnego

Cześć Aniu
Piękna geoda ametystowa zagościła w Twoim domku.
Moniika 15:49, 31 maj 2013

Aniu, Anitko , Grembosiu miło Was gościć ! Dziś pozazdrościłam Ewie i Bogusi nowych zakupów i tez dokupiłam dwa nowe powojniki , szkoda mi ich było zostawić takie suche biedaku były w ogrodniczym ( " u Justyny") także przygarnęłam .... jutro wystawie zdjecia pozdrawiam odwiedzających M
Monic 09:30, 01 cze 2013

Moniko, masz cudne powojniki. Przymierzam się do zakupu Innocent Blush - jak Ci się sprawuje? Możesz coś więcej napisać o nim?
Moniika 11:44, 02 cze 2013

Witaj Moniko Innocent Blush jest u mnie pierwszy sezon na krótko aby ocenić ... Kwitnie pełnymi kwiatami na zeszłorocznych pędach a na jednorocznych kwiaty są pojedyncze i pewnie tylko takie zobaczę w tym roku
Wczoraj dokupiłam sobie jeszcze jeden egzemplarz bo liczę na super efekt.
Poza tym kupiłam jeszcze Westerplatte ale nie mam pomysłu na razie gdzie go wsadzić ... Pozdrawiam M
nebel 12:24, 02 cze 2013

Teraz sobie przypomniałam, jak wspominasz o zeszłorocznych pędach. Co Moniko zrobiłaś, aby pozbyc się zeszłorocznych liści z powjoników takich jak Innocent Blush? Wpadłaś może na jakiś pomysł?
Mogłaś nie zauwazyć, że padało, bo trawało to bardzo krótko, ale intensywanie. Tak przynajmniej było u mnie.
Pozdrawiam w słoneczne niedzielne południe
Moniika 13:20, 02 cze 2013

Kochana Ewo - wzięłam krzesełko przystawiłam sobie i listek po listku powolutku usuwałam ... Aż nie było żadnego dziś moze być burza bo strasznie parno ... U mnie zakwitł wczoraj powojnik Toki ( biały) i szaleją piwonie , ale muszę Ci przyznać za coraz bardziej mnie wkurza ze mam tyle kolorów - taki Misz-masz sie robi ! Bede to stopniowo zmieniać . Tez miłej niedzieli życzę M