Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

eliza3 21:04, 23 maj 2013

Dziękuję za odpowiedź, koniecznie muszę zakupić białego, będzie pięknie wyglądał na tle zielonego cyprysa.
Moniika 21:24, 23 maj 2013

Elu jak masz tam troche cieia , to pięknie sobie poradzi Beutiful Bridge, tez biały jeszcze mi nie kwitnie ale zaraz zacznie to Ci pokaże , pieknie z białych mi tez kwitnie Toki - a z drobnych kwiatków Summer Snow- tez ostatni bardzo szybko i intensywnie rosnie, mam tez z białych Flammulle i Mandschurice ale te ostatnie średnio mi sie podobają, kwiatki wyglądają jak takie malutkie kropeczki ... Jest dużo białych , jest z czego wybierać
Diana 11:29, 24 maj 2013

Moniiko twoje powojniki są piękne. Ja kupiłam na wiosnę maleństwa. Zobaczymy czy zakwitną
pozdrawiam
zawitka 18:03, 24 maj 2013

Witaj Moniko piękne te powojniki już kwitną ?????
Robertop 13:37, 25 maj 2013

Dziękuję za odwiedziny. Pozdrawiam
eliza3 14:55, 25 maj 2013

Moniika napisał(a)
Elu jak masz tam troche cieia , to pięknie sobie poradzi Beutiful Bridge, tez biały jeszcze mi nie kwitnie ale zaraz zacznie to Ci pokaże , pieknie z białych mi tez kwitnie Toki - a z drobnych kwiatków Summer Snow- tez ostatni bardzo szybko i intensywnie rosnie, mam tez z białych Flammulle i Mandschurice ale te ostatnie średnio mi sie podobają, kwiatki wyglądają jak takie malutkie kropeczki ... Jest dużo białych , jest z czego wybierać

ale mi zadałaś lekcji do odrobienia, muszę poczytać i wybrać coś dla siebie. To ile masz tych powojników? Muszę częściej do Ciebie zaglądać, a Ty wklejaj dużo zdjęć... będę podziwiać.
hanka_andrus 18:36, 25 maj 2013

Podglądam u Ciebie powojniki na moje wydmuchowo. Może na któryś się zdecyduję.
U mnie, jak pisałam, zimno,i znowu ma padać. Podrawiam.
monteverde 18:46, 25 maj 2013

Moniika napisał(a)
Sebek , Bogusiu Witajcie w mnie pozdr M
PS U mnie solidnie pada ale w międzyczasie słońce bardzo mnie to cieszy

Monisiu widać, że Popiełuszce krowieniec służy, śliczny, mój dostał w tyłek tej zimy, ale odbijapozdrawiam
nebel 19:19, 25 maj 2013

Powojnik wokół ławeczki...
Hmmm, to znowu będzie hit tego roku.
Życzę zdrowia.
Moniika 20:25, 25 maj 2013

Diano bedą piękne ! Zobaczysz ! U Ciebie wszystko pięknie rośnie
Halinko - niektóre już kwitną , zdjecia które wstawiam są aktualne ,
Robercie , Haniu pozdrawiam i macham
Elu - musiałabym policzyć ... 25 rodzajów ... Ale sztuk trochę wiecej bo niektóre mam po kilka np Beautiful Brige mam 3, Splidarnosc 3, Arabelle 2, Popiełuszko 2, summer snow 2, mundschurica 2, reszta po jednym
Aniu i Ewo ślę całuski i pozdrowienia wiecie najlepiej za wszystkich ze na punkcie powojników mam małego świra
Chociaż prawda jest taka ze jeszcze wiele z nich to maluchy i jak nic im sie nie stanie to może w przyszłym roku pokażą wszystkie na co je stać
Zdjecia z dzis : Albina Planea - pierwszy rok u mnie

Nowość zupełna Ping Swing