Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

monteverde 22:36, 01 wrz 2012

e tam, może przesuszyłaś, polewałaś sosem, który się wytwarzał podczas pieczenia?
Moniika 22:40, 01 wrz 2012

monteverde napisał(a)
e tam, może przesuszyłaś, polewałaś sosem, który się wytwarzał podczas pieczenia?
tak! Sucha nie była. Obłożyłam całą boczkiem , na nic trzymałam w lodowatej solance. Nie była zła moim zdaniem, pewnie poprostu kaczka lepiej im smakuje. Zreszta mi tez
monteverde 22:42, 01 wrz 2012

ja jutro mam kaczkę na obiad, gdybym miała krew zrobiłabym jeszcze czerninę ja nie trzymałam w solance tylko 2 godziny w lodówce, oczywiście przyprawioną
monteverde 21:58, 03 wrz 2012

Hej piękna
Megi 22:11, 03 wrz 2012

Moniko, jak dobrze, że przybiegłaś mnie powitać, bo ja się muszę pochwalić pewnym zakupem, który zdecydowanie zrobiłam pod wpływem Twojej osoby Na targach zakupiłam 2 powojniki, jak zobaczyłam duże stoisko z mnóstwem odmian od razu miałam w głowie Ciebie (oczywiście znając tylko ze zdjęć zlotowych i tym sposobem jestem dumną posiadaczką odmian Jan Paweł II i Dr.Ruppel, wsadzę je blisko siebie, żeby kwiaty się przenikały, tak to sobie umyśliłam, myślisz, że sensownie ?
monteverde 22:21, 03 wrz 2012

no fajnie, wtrącę, Ruppel różowy z ciemnymi pręgami a JP.II ma fioletowe delikatne pręgi na białym
Moniika 20:49, 04 wrz 2012

Megi napisał(a)
Moniko, jak dobrze, że przybiegłaś mnie powitać, bo ja się muszę pochwalić pewnym zakupem, który zdecydowanie zrobiłam pod wpływem Twojej osoby Na targach zakupiłam 2 powojniki, jak zobaczyłam duże stoisko z mnóstwem odmian od razu miałam w głowie Ciebie (oczywiście znając tylko ze zdjęć zlotowych i tym sposobem jestem dumną posiadaczką odmian Jan Paweł II i Dr.Ruppel, wsadzę je blisko siebie, żeby kwiaty się przenikały, tak to sobie umyśliłam, myślisz, że sensownie ?

Hej Megi, cieszę sie ze trochę sie przyczyniłam do tego ze kupiłas te sliczne powojniki będę podglądała ich " postępy" u Ciebie jak tylko je wsadzisz i pokażesz oba mam tez u siebie. Pamietaj ze Ruppel podobno nie lubi pełnego słońca ( chociaż u mnie tak rośnie... - ale może właśnie dlatego nie wyglada tak pieknie jakby mógł) za to Jan Paweł znosi każdą wystawę piekne białe kwiaty- dobry wybór! Ja ostatnio mam mało czasu dla Ogrodowiska ale będę starała sie na bieżąco podgladac Twój ogrod ! Pozdrawiam serdecznie M
hanka_andrus 21:01, 04 wrz 2012

Ostatnio wszyscy mamy mało czasu na forum,ale do sąsiadów mus zajrzeć!
A dziś i pozdrówka zostawię!
Witam również Megii Anię-monte!
Moniika 21:06, 04 wrz 2012

hanka_andrus napisał(a)
Ostatnio wszyscy mamy mało czasu na forum,ale do sąsiadów mus zajrzeć!
A dziś i pozdrówka zostawię!
Witam również Megii Anię-monte!

Witaj Haniu serdecznie ja u Ciebie oczywiscie rowniez bywam w odwiedziny
monteverde 22:00, 06 wrz 2012

I ja wpadam się przywitać Moniko, wpadnij do mnie zobaczysz nowy zakup pozdrawiam serdecznie